Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 november 2016 13:21 av Pär

Kalendern

Ja, det är märkligt vad jag ska krångla till saker jämt.

21 november 2016 10:26 av Wrane

Kalendern

En sak till. Du är inte ensam om att dubbelposta aktiviteter i kalendern. Det är lätt gjort. Kommer inte ihåg nu, men har för mig att det har något att göra med att man inte får nån bekräftelse. Är det inte så att man klickar Spara och så händer det ingenting? Man kommer inte tillbaka till föregående sida eller nånting. Lätt då att klicka på Spara igen. Och igen. :)

21 november 2016 10:24 av Wrane

Logga in

Glömde ett steg. Naturligtvis behöver man logga in först, annars kommer inte menyn överst på sidan upp.

Glömde också meddela att 2 av de 3 aktiviteterna på lördag är bortplockade nu.

21 november 2016 10:21 av Wrane

Enkelt ...

Pär: Förstår du inte att man givetvis måste ha administratörsrättighet och att man sedan inte går in i själva kalendern (varför skulle man ens fundera på att gå in där?) utan istället, via den extra meny som pluppar upp högst upp ovanför hela sidan, klicka på en flik som heter Aktivitet och därefter, via en meny som kommer upp till vänster på sidan, klicka på Kalender, välja aktuell aktivitet i kalendern för att slutligen klicka på Ta bort-knappen.

Det kan väl inte bli enklare än så?

:D

21 november 2016 09:27 av Pär

Kalendern

Om det är någon vänlig själ som förstår hur kalendern fungerar så kan ni gärna få plocka bort två av tre identiska aktiviteter nu på lördag. Förstår fortfarande inte hur det är tänkt att fungera när man sparar en aktivitet och hur man tar bort hittar jag inte alls.

18 november 2016 22:09 av Pär

Halvmesyrpass

Om någon är inne sent och kollar så kan jag meddela att det blir någon form av hastigt påkommet halvlångt orienteringspass i morgon vid 10-rycket.

17 november 2016 09:08 av Pär

MSbN

Kompassen Stefan, Kompassen ;-)

16 november 2016 13:24 av Wrane

Ny junior- och seniortränarutbildning

Något för just dig? Kolla förbundets sida och bland Nytt från förbundet (till höger när du kommer in på sidan).

Har inte lyckats lista ut hur man klistrar in länkar i gästboken, men skriver in adressen till förbundets sida här så får du klicka dig vidare till nyheten.

https://www.svenskorientering.se

9 november 2016 20:53 av Pär

Inget planerat långpass ...

... av mig i alla fall. Sjhälv kommer jag nog att ägna helgen åt att leta reda på kontrollpunkterna igen och troligen då även att placera ut en del ställningar redan nu. Om någon har lust att haka på så är ni välkomna. Förutsätter förstås att ni inte är anmälda till på onsdag. Hör av er i se fall för tiden är väl inte riktigt spikad.

4 november 2016 12:48 av Pär

LP

Intresset var väl inte sådär överväldigande bland det okända antal som läst här men jag, Matts och Niklas kommer nog springa en sväng i alla fall. Jag kommer antagligen att lägga en inte alltför lång grundrunda där det finns lite extrasvängar för de snabbare (typ Niklas).

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info