Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 mars 2017 19:01 av Pär

29 minuter

Kollade just med Eniro och de säger 29 minuter vilket var lite mer än jag trott.

10 mars 2017 18:52 av Pär

Restid söndag

Vet inte om det spelar någon roll för planeringen men jag tror nog att det är lite väl optimistiskt att vi hinner till Bondvägens ände på 15 minuter.

10 mars 2017 11:38 av Wrane

Lutar ...

... åt att det blir en knapp med "Anmälan till klubbaktiviteter och stafetter".

10 mars 2017 10:16 av Pär

Anmälningslistor

Man kan ju låta den ligga kvar som den är men lägga yill en liten ruta med "Kavleanmälan" som går till samma ställe precis under "Eventorrutan" om man tycker det blir tydligare. I värsta fall skulle jag till och med kunna sträcka mig till att det står "Stafettanmälan" men då blir det svårt för oss gubbar att hitta rätt ;-)

9 mars 2017 13:22 av SK (Wrane)

Stafettlistor (komplettering)

Glömde skriva att vi naturligtvis också borde ha lagt ut en nyhet tidigare. Ledsen för att det saknats.

Den blå rutan till höger, "Klubbaktiviteter på eventor", kanske borde bytas ut mot "Anmälan och intresseanmälan till klubbaktiviteter och stafetter" eller nåt sånt? Vad säger webbmaster Felix? :-)

6 mars 2017 16:32 av SK (Wrane)

Stafettlistor

Jepp, som sagt, stafettlistorna ligger ute och har så gjort sedan lång tid tillbaka. Herr-UK har mejlat ut till killarna. Hur det är på damsidan vet jag inte, men eftersom dam-UK flyttat utomlands så gissar jag att vi behöver hitta en ny person.

Nyhet kommer efter helgens läger. Vi tänkte kolla upp läget där, samt göra lite reklam för stafetterna, för att därefter lägga upp en nyhet med länk till anmälan efter det.

4 mars 2017 12:05 av Anders Röstin

Hjälp 22 april Alby - byta?

Är det någon som vill byta vår lördag 22 april alt hoppa in fr ca 14

3 mars 2017 20:50 av Pär

Långpass

Jo, det blir sådana i morgon och de närmaste veckorna fram till Måsenstafetten. Under hemmalägret flyttas det dock till söndagen.

3 mars 2017 20:46 av Pär

Tävlinganmälan

Det finns en massa anmälningslistor upplagda men de är inte så lätta att hitta. ag ramlade på dem på något sätt som jag inte minns och även nu när jag redan visste att skulle finnas hade jag svårt att hitta dem så lite reklam skulle nog inte skada men här kommer en länk:
https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=417

2 mars 2017 08:30 av Evelina

Stafetter 2017?

Hej!
Hur är det med stafetter under 2017, är det något som Söders har planer att delta vid under 2017??? Ser att de flesta andra klubbar sedan länge haft anmälningslistor och info uppe på hemsidan. Skulle vara intressant att se sportkommittén plan för året.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info