Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 mars 2017 21:55 av Milan

Hektisk helg

En minst sagt hektisk och omtumlande helg är nu avklarad. I fredags kväll vara jag med på Tyresös Kultur&Idrottsgala. Fick se våra duktiga tjejer Linnea och Filippa ta emot utmärkelsen "Utmärkt Förening". Då Rolle inte var med på galan fick jag den stora äran och hämta hans priset för årets eldsjäl. Som grädde på moset tog jag tillsammans med Louise och Matts emot juryns specialpris för att vi år efter år arrangerar midsommarfesten i Tyresö slottspark.

19 mars 2017 21:19 av Louise

Saknar du din SI-pinne?

Hej!
Vi har hittat en SI-pinne som vi inte vet vems det är, nummer 2104172. Hör av dig om du saknar den. 
/Louise

19 mars 2017 13:36 av Cecilia Enbäck

Sko stl 36

Finnes:
Integrator orienteringsskor stl 36, dubb, använda en säsong av Mattias. Någon intresserad? 
Tar med på torsdagsträningen 24 mars.
Cecilia

17 mars 2017 16:39 av Pär

Säsongsstart

Kanske borde ha skrivit att detta är den sista träningen jag lägger på ett tag. Framåt Jukola kanske jag lägger några små banor också men det blir nog väldigt improviserat och kommer nog endast att utannonseras via de sociala nätverk jag använder mig av vilket typ betyder SMS till de närmast sörjande eller akustisk transmission.

17 mars 2017 16:33 av Pär

Glidarpass

Vädret ser inte ut att bli riktigt lika fint den här lördagen som den förra men inte långt ifrån. Inga skärmar är heller uthängda men det finns banor lagda i fin terräng. Banan är 16 km men ni som liksom jag inte är fullt så vältränade behöver inte vara oroliga för den går att korta på alla möjliga vis så var och en kan kombinera ihop en precis lagom njutar tur. Om det mot förmodan finns någon som vill springa längre så rekommenderas nedjoggning tilbaka till Alby när vi andra tar bilar.

15 mars 2017 09:36 av Tommy

Läger tack

Håller med Åsa, tack för ett supertrevligt läger. hade turen att kunna vara med även på eftermiddagen som var lika rolig även om labyrinten var lite klurig...

14 mars 2017 08:10 av Åsa P

Lördagens fm-träning

Tack Peter Z för en rolig och bra övning och gänget för sällskapet under lördagens förmiddagsträning! Det var skönt att komma ut i skogen (blir inte så ofta för mig) och dessutom i en underbar terräng!

11 mars 2017 00:16 av Pär

Hmmm

Jag måste ha blandat ihop med lördagen.
Hur som helst så är nog 25 minuter rimligare så vi bör försöka komma iväg i tid om det inte ska dra iväg.

10 mars 2017 23:07 av Wrane

20 minuter ...

... har vi skrivit i PM. Från bastuparkeringen via Lindalen. Den visade bara 17 minuter när jag kollade häromdagen, men jag lade på lite. Men skumt, nu visar den mer, både på Eniro och Google Maps. Jaja, spelar inte så stor roll.

10 mars 2017 19:06 av Pär

Fast det

verkar gå lite fortare från bastuparkeringen.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info