Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 april 2017 14:50 av Wrane

Extra lampa och blus

Tjeckiske Tom Thor har flyttats från en dagsträcka till en nattsträcka (förstasträckan). Finns det någon som kan ladda en lampa och plocka med? Vore oxå trevligt om någon hade en extra tävlingsblus, typ storlek L. Jag är redan på plats i (ett regnigt) Göteborg så jag kan inte ta med. Tack på förhand!

28 april 2017 08:16 av Marianne Jernberg

Tiomilalagen

Hej, vem lägger ut tio-milalagen på hemsidan?

25 april 2017 11:03 av Louise

Svar till Mikael

Hej!
Det kommer att komma ut länk till webshop (läggs ut på hemsidan och mail med info kommer). Frågor ställs bäst till Anders Röstin, This is a mailto link.

24 april 2017 22:53 av Mikael

...

Hallå,
Finns det möjlighet att lägga in en beställning på en tävlingsblus modell L? Vem kontaktar man för detta måntro?

23 april 2017 20:50 av Marianne Jernberg

Tio-mila

Camilla, det bästa alternativet om man inte vill köra bil är att ta tåget, stannar i Partille det är 2 km till arenan antingen går man eller så tar man bussen som går en gång i halvtimmen och stannar nära arenan.

21 april 2017 21:38 av Camilla

Hur tar man sig till Tiomila???

Hur ska man ta sig till tiomila så att man hinner i tid till damkavlen (kl.13!) och hur ska man göra med hemresan. Hade inte riktigt tänkt att spendera hela helgen där... Hur gör ni andra? Finns det någon extra intresserad som vill ta min plats..? Såg att vi är 6 anmälda, Karin tvekar dock.

21 april 2017 14:05 av Louise

Re. Kläder

Ledsen att jag inte sett inlägget tidigare. Det var visning av de nya modellerna som kommer att komma ut för beställning. Dock visades inte vår egen design. Det kommer inom kort att komma ut information med en webshop för beställning av kläder.

20 april 2017 16:51 av MS

Kläder

Finns det bara kläder för ungdom idag eller kan vuxna också prova?

19 april 2017 16:15 av Björn Reger

Thor

Jag kan en sång om Teobald Thor. (som inte lämpar sig bland barn och damer) Är det säkert att den tjeckiske junioren heter Tom?

19 april 2017 10:22 av Wrane

Herrarnas andralag på Tiomila

Vi har nästan två fulla herrlag på Tiomila i Göteborg 29-30 april, vilket känns jättekul! Kan vi fylla ut andralaget helt? Just nu saknas det några löpare, men än är det inte för sent att anmäla sig. In via knappen till höger, "Anmälan till stafetter och klubbaktiviteter".

Vi har en tjeckisk junior som förstärker, men som inte är med i listan, Tom Thor.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info