Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 december 2016 13:10 av Pär

Kalendern

Jo, jag får upp aktiviteten men hittar ingen knapp där jag kan ta bort den. Det ser i och för sig lite märkligt "kapat" ut längst ner. Misstänkte att det möjligen kunde vara ett problem med Firefox men det ser likadant ut med den gamla Internet explorer-version vi har installerad på jobbet. Vet inte hur det ser ut med andra läsare.

16 december 2016 13:02 av Pär

Optimal löplängd

Måste nog erkänna att jag glömde lägga till banlängd för att man var tvungen att runda lite tomtmark vid Fårdala. Visserligen ganska lite men självklart är det skäl nog att stryka tävlingen om det inte vore för att tiden för protest gått ut. Den kan väl visserligen förlängas om det framkommer nya saker men det tycker jag inte har gjort här för ni har ju haft god tid på er att kontrollmäta ;-)

15 december 2016 10:20 av Wrane

Kalendern

Pär >> Du får inte upp någon flik "Aktivitet" alltså? Då saknar du nog behörighet, vilket jag håller med dig om är otroligt knepigt när man själv just lagt in aktiviteten.

Har i alla fall fixat dubbletten nu.

15 december 2016 09:33 av Åsa P

Skink-OL 2016

Stort tack till Pär för klurig och rolig skink-OL i söndags!
Optimal banlängd 4,2 km... haha! Jag var glad att jag kände igen alla kontrollpunkterna och visste på ett ungefär hur jag skulle ta mig mellan dem. Någon optimal löpväg blev det verkligen inte!

14 december 2016 14:40 av Pär

Kalender

Försökte följa Niklas instruktion om hur man tar bort dubbelposter ur kalendern men någon borttagningsknapp hittar jag inte så jag har väl inte behörighet. Lite konstigt om man inte kan ta bort saker som man själv publicerat dock.

12 december 2016 16:06 av Hedman

Träningsläger 2017

Dags att göra anmälan och ge dig själv en fin julklapp inför nästa år.

9 december 2016 16:51 av Pär

Skink-OL

Jag har ganska många extrakartor så jag har svårt att tänka mig att de tar slut och om så skulle ske så får ni väl samarbeta med delad karta. Jag är inte ens säker på om det är en nackdel.

9 december 2016 12:40 av Björn Reger

Efteramälan?

Hej. Får man efteranmäla sig till Skink-OL Mellanbanan?

9 december 2016 10:34 av Pär

Långpass

Jag vet att jag har varit lite sent ute men nu finns det med i kalendern. Observera att det kan vara bra att ställa bil på västra parkeringen den här gången om man inte vill springa till starten. För de som springer långt är dock målet vid Alby.

7 december 2016 15:54 av Pär

Skink-OL

Ja, det blir nog enklast så för annars kommer ni säkert att vilja ändra er ändå :-)

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info