Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 november 2017 18:54 av Marianne Jernberg

Julbord 9/12

Senast den 1/12 behöver jag meddela cateringföretaget om hur många vi blir. Så jag ät tacksam att de som vill vara med på julbordet anmäler sig så fort som möjligt.

24 november 2017 21:09 av Gunnar

LP intresse

Jag är lite sugen på att springa långpass i morgon. Har du någon bana i dg format så kan jag skriva ut kartor och komma till alby
Gunnar

24 november 2017 09:08 av Pär

LP

Jo, jag har hört att det är några som vill springa. Bland annat Anke. Om ni behöver kartor så finns det hemma hos mig. Eventuellt kan jag slänga ihop en ny bana eller skriva ut en gammal också men jag har inte tid att komma till Alby med den så i så fall får någon hämta den hos mig i kväll.

23 november 2017 09:45 av Evelina

LP på lördag?

Någon annan som är intresserad av träning på lördag? Om inte alla krafter förbrukas på kvällens utmaning.
Jag tänker mig till Alby för träning om jag får sällskap.

22 november 2017 17:29 av Pär

LP utan min medverkan

I lördags lovade jag nog i något svagt ögonblick att jag skulle fixa något även 25/11 men sedan insåg jag att jag har lovat bort mig på annat den dagen. Jag kommer alltså inte att fixa något men det kanske blir tillräckligt med andra som springer. Om någon behöver kartor och inte kan fixa det på annat sätt så har jag nog en hel del gamla i bilen som kan överlämnas tex i morgon. Vet inte än om jag pallar Nattmaran men kommer i alla fall ut till Alby.

21 november 2017 10:57 av Per Forsberg

StOFs teknikövningsverkstad

Missa inte chansen att vässa tekniktränarskillsen tillsammans med stockholms bästa övningsmakare: https://www.svenskorientering.se/globalassets/stockholms-orienteringsforbund/dokument/utbildning/teknikovningsworkshop-29-november.pdf

17 november 2017 12:02 av Wrane

LP

På!

17 november 2017 10:04 av Matts

Långpass

Kommer

17 november 2017 09:32 av Stefan

Långt pass

Kommer!

16 november 2017 23:24 av Pär

Långpass

Jag fixar någon form av halvlångt pass även denna lördag. Vi kör på samma tider och upplägg som de senaste lördagarna. Det verkade som om det fanns ett visst intresse för det i kväll men jag blev ändå inte riktigt klok på vilka som kommer. Skriv gärna. Kartor brukar för det mesta ordna sig på något sätt men det blir ju lättare att hålla ihop om alla har samma "banor" på dem.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info