Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
22 november 2017 17:29 av Pär

LP utan min medverkan

I lördags lovade jag nog i något svagt ögonblick att jag skulle fixa något även 25/11 men sedan insåg jag att jag har lovat bort mig på annat den dagen. Jag kommer alltså inte att fixa något men det kanske blir tillräckligt med andra som springer. Om någon behöver kartor och inte kan fixa det på annat sätt så har jag nog en hel del gamla i bilen som kan överlämnas tex i morgon. Vet inte än om jag pallar Nattmaran men kommer i alla fall ut till Alby.

21 november 2017 10:57 av Per Forsberg

StOFs teknikövningsverkstad

Missa inte chansen att vässa tekniktränarskillsen tillsammans med stockholms bästa övningsmakare: https://www.svenskorientering.se/globalassets/stockholms-orienteringsforbund/dokument/utbildning/teknikovningsworkshop-29-november.pdf

17 november 2017 12:02 av Wrane

LP

På!

17 november 2017 10:04 av Matts

Långpass

Kommer

17 november 2017 09:32 av Stefan

Långt pass

Kommer!

16 november 2017 23:24 av Pär

Långpass

Jag fixar någon form av halvlångt pass även denna lördag. Vi kör på samma tider och upplägg som de senaste lördagarna. Det verkade som om det fanns ett visst intresse för det i kväll men jag blev ändå inte riktigt klok på vilka som kommer. Skriv gärna. Kartor brukar för det mesta ordna sig på något sätt men det blir ju lättare att hålla ihop om alla har samma "banor" på dem.

14 november 2017 22:22 av Pär

Nattmaran

Jag hörde ett rykte om att Nattmaran skulle gå nu på torsdag men eftersom jag inte hittar någon information om det så antar jag att det är fel.

14 november 2017 15:08 av Marianne Jernberg

Alby på torsdag kväll

Hej, Jag är ensam i serveringen på torsdag kväll och skulle vara jätte tacksam om någon vänlig själ skulle vilja hjälpa till.

10 november 2017 14:51 av Pär

Långpass

Intressenter har hört av sig på annat sätt så det blir ett långpass i morgon. Avresa från Alby 10:10 och utlöp från Brakmarsparkeringen 10:25.

8 november 2017 20:26 av Pär

Långpass på lördag

MSbN vet jag inte om jag känner mig upplagd för nu men jag tänkte nog köra någon form av långpass på lördag. Om ni vill haka på så får ni gärna skriva här så vet jag ungefär hur många kartor som kan tänkas behövas. Det blir nog inte så jättelångt. De passen sparar vi till efter nyår :-)
Som vanligt samling i Alby vid 10-rycket. Förmodligen åker vi iväg men det återkommer jag om på fredag.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info