Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 februari 2019 01:47 av Wrane

Två till

Lite sent kanske, men två till hakar på, om det funkar.

8 februari 2019 16:41 av Wrane

Våffla ...

... på mig! Blir i ännu ett par nyinköpta dojor och med ny förhoppning om en hyfsat skonsam tur för en ömmande häl i snöblasket.

7 februari 2019 22:39 av Pär

Orientering i duggregn

Visst låter det fantastiskt? Jag hade hoppats på skidväder i helgen men det verkar bli skitväder. Då passar det bättre med löpning så jag kommer att lägga något från Brakmaren även nu på lördag. Ingen sjölöpning denna gång eftersom jag tror det kan bli vatten mellan isen och snön nu. Hör gärna av er om ni vill vara med.

1 februari 2019 19:37 av Pär

KMLP (Kort men länge-pass)

Vi blir tydligen några till så det kanske inte blir så stor skillnad mot vad det brukar vara. Det är väl delvis en annan målgrupp. Det ser ut att bli tufft i morgon så jag lägger en kort bana men inte kortare än att det gå att korta den ännu mer :-)
Det kommer räcka med ett A4-plastfodral i morgon. Utskriftskvalitén blir lite sämre än vanligt eftersom en mindre del kommer att vara en gammal inskannad karta.

31 januari 2019 22:16 av Per Nordin

LP

Kommer!

31 januari 2019 21:57 av Pär

Riktig orientering

I helgen verkar det som om väldigt många har för avsikt att yra runt på någon unken skola inne i stan men om det finns några som föredrar en liten runda i riktig skog så kan ni haka på mig eller i alla fall springa den bana som jag tänkt knåpa ihop. Inget är gjort än men allt talar för det numera klassiska upplägget med samling i Alby klockan 10, avresa 10:15 mot Brakmarsparkeringen och utlöp därifrån ca 10:30. Vi blir nog inte så många så om jag inte hör något så fixar jag nog ganska få kartor.

26 januari 2019 09:30 av Pär

LP

Bättre sent än aldrig. Jag har justerat säkerhetsmarginalen på kartor :-)

26 januari 2019 08:09 av Göran

LP

Jag och någon familjemedlem dyker upp. Ses i Alby!

24 januari 2019 22:51 av Pär

LP

Det lutar åt att jag lägger banan så att man kan avsluta över isen strax norr om Rundmar upp till Alby eller springa tillbaka till starten beroende på tycke och smak. Att springa tillbaka via Nyfors blir förstås också ett alternativ om man inte gillar isar.

24 januari 2019 22:45 av Pär

Träning lördag 26/1

Det är väl lite osäkert hur stort intresset är nu på lördag men efter förfrågan och moget övervägande hade jag tänkt försöka fixa till en liten träning utgående från Prästängsparkeringen (vid Gammelströmmen). Samling vid Alby strax efter 10 som vanligt och sedan kommer i alla fall jag att ta bilen till Prästängen vid 10:15 så starten där blir väl ca 10:20- 10:23 eller något ditåt. Hör gärna av er om ni vill vara med (anmäld = förtur till karta).

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info