Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 maj 2019 17:44 av Stefan

Kommer

Dyker upp, tar nog med Erik.

10 maj 2019 17:06 av Pär

Jag glömde det viktigaste

Samling vid Alby runt 10 för avfärd mot Brakmarsparkeringen 10:15 och/eller utlöp därifrån klockan 10:30.

10 maj 2019 16:40 av Pär

Ja, men ...

... väldigt instabilt tydligen ...

10 maj 2019 16:39 av Pär

Funkar detta?

????

10 maj 2019 16:38 av Pär

forts.

... så ska den svagaste löparen nå kontrollerna först. Det fixar man genom att de starkare kör korta men hårda intervaller bakåt så fort de känner att det känns alldeles för lätt att ligga bakom. Konceptet har testas förr så det återstår bara att se om alla kan tillämpa det.

10 maj 2019 16:35 av Pär

forts.

... den svagaste löparen komma fram först till kontrollen. Det ordnar man enkelt genom att de starkare löparna kör lite intervaller (alltså rejäla fartökningar) bakåt ute på sträckorna där det behövs så att man hela tiden får slita. Konceptet har testats med framgång förr. Frågan är bara om det funkar för alla.

10 maj 2019 16:30 av Pär

Jukola/Venla-toppning

Jo, då fixar jag jag alltså en liten träningsbana utan utsatta kontroller i morgon. Eftersom alla naturligtvis skött sin grundträning (speciellt jag, host,host ...) så är det nu dags att toppa lite den sista månaden inför Jukola och Venla. Det blir därför en bana på gissningsvis knappt nio km (kortningsbar) och tanken är att vi ska hålla typ tävlingsfart så inget tramsande vid kontrollerna. Skiljer det för mycket i löpförmåga så delar vi upp oss i flera grupper men inom varje grupp så ska ...

10 maj 2019 12:50 av Pär

... och apropå träning ...

... så kommer jag nog köra en träning i morgon med samling i Alby. Upplägget kommer nog delvis påminna om vinterns långpass men lite kortare och inte samma fokus på att hålla ihop grupper utan mer på fart. Vill man ändå hålla ihop så får de som tycker det går lätt göra hårda ryck ibland så att det känns jobbigt att hänga med igen :-)

10 maj 2019 12:47 av Pär

Tuff terräng

Det kan nog vara ganska tufft men det brukar främst drabba de bästa lagen för vi andra kan ligga och surfa i spåren som de trampat upp. Höjdmetrarna blir förstås svårt att undvika men på de kartor som ligger ute så är det närmast konsekvent en hjälpkurva mellan varje helkurva så det ser nog lite värre ut än det är. Själv tvekar jag inte att ta tredjesträckan om ingen annan vill ha den. Måste bara träna lite till.

10 maj 2019 10:31 av Anna Chavda

byte albyhelg november

Hej! Skulle behöva byta Albyhelg. Vi har den 16-17/11 och kan tyvärr inte. Någon som kan tänka sig att byta?

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info