Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StOF


 
Härmed bjuder vi in till en ny omgång av SOFTs introduktionsutbildning för tränare arrangerad av StOF. Denna omgång består av två likadana tillfällen så kan du inte den 20 november så blir det ny chans i mars.
 

Omstart i Ungdomspriserna

(2022-08-19 09:19)
På lördag 20 augusti genomförs höstsäsongens första UP-tävling ute på Bogesund. Hittills är 6 av årets 11 tävlingar genomförda, än finns tid att plocka många fina poäng.
 
Stockholmsorienteringen startar nu om efter att ha haft några välbehövliga grundträningsveckor innehållande både sol och sommartävlingar
 
StOF:s kansli i Solna tar nu en välbehövlig semester. Kansliet är stängt från 4 juli-8 augusti.
 
Nummer 2 av StOF:s tidning Orientering Stockholm/StOF-nytt är nu klar och skickad till klubbarna. Dessutom kan den läsas här på hemsidan.
 
Nu är det snabba ryck med anmälan för er som vill vara med på USM i höst. Framför allt är det viktigt att ni som vill ha en tjusig 08-tröja anmäler er senast den 26 juni som är första anmälningsstopp.
 
Nu är det snabba ryck med anmälan för er som vill vara med på USM i höst. Framför allt är det viktigt att ni som vill ha en tjusig 08-tröja anmäler er senast den 26 juni som är första anmälningsstopp.
 
Den gångna helgen 27-29 maj genomfördes en SM-helg i mountainbikeorientering i Leksand och Insjön. Stockholm hade som vanligt några starka åkare med och tog hem flera medaljer i huvudklasserna.
 
Förslag till tävlingsprogram 2023 har nu skickats till klubbarna. Vid Ordförandeträffen den 13 juni kommer vi diskutera bland annat detta.
 
Fiolårsvinnarna Tullinge SK kommer att tillbringa sommaren som ledare i Ungdomsserien.
 

Sprint-DM i världsklass

(2022-05-12 12:05)
Sprint-DM i Akalla by levrerade resultat i världsklass.Och erfarna Solna OK tillsammans med nya klubben Kista Sportclub ska ha cred för bra arrangemang.
 
nu är tar vi extra hänsyn till naturen och avslutar skogssäsongen.Istället startar hittaut och sprintsäsongen.
 
Ånnaboda visade sig vara snällare än befarat, beräknade segertider i Tiomila underskreds med en kvart.
 

Ungdomsserien igång

(2022-05-10 12:15)
Torsdag 5 maj genomfördes första deltävlingen i årets ungdomsserien i strålande solsken och med strålande resultat av Stockholms ungdomar.
 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info