Hoppa till sidans innehåll

Tiomila och andra inställda stafetter

19 MAR 2020 17:28
Med anledning av coronavirusets spridning i samhället har flera av vårens stafetter tvingats ställa in, bland annat Tiomila. Däremot planerar Tiomilarepet att genomföras som vanligt och går dessutom i spännande terräng.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2020 17:28

Intresseanmälan för Söders löpare är tills vidare stängd för de stafetter som meddelat att de är inställda och vi avvaktar besked från arrangörerna om eventuella flyttar.

Tiomilarepet körs som planerat

En av de få stafetter som tagit beslut om att genomföra sin tävling som vanligt är distriktstävlingen Tiomilarepet den 14 april. Tävlingen går på roliga och tekniska Bornsjön-kartan, strax väster om Norsborg, så passa på att få springa i häftig terräng! Tänk också på att anmäla dig i tid eftersom det troligen blir fullt utifrån den rekommendation om max 300 anmälda deltagare som Svenska Orienteringsförbundet gått ut med.

Jukola

Förberedelserna för Jukola i Rovaniemi 13-14 juni fortlöper också som vanligt. Mer information om tävlingen kommer att genomföras som planerat utlovas av arrangörerna senast den 17 april. 

Länk till intresseanmälan

- Intresseanmälan i Eventor

Skribent: Niklas Wrane
E-post: This is a mailto link

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info