Hoppa till sidans innehåll

Information med anledning av nya direktiv för minskad smittspridning

02 JAN 2021 17:11
Med anledning av de nya direktiv som lämnats från Smittskydd Stockholm ställs all organiserad grupptränings- och tävlingsverksamhet in till och med 24/1 2021. Som tidigare meddelat kommer Albyserveringen att hållas stängd under januari 2021.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2021 17:11

Till alla medlemmar i Söders-Tyresö,
 
Med anledning av den ökade smittspridningen i regionen uppmanar smittskydd Stockholm och Tyresö kommun att all organiserad träning, både inomhus och utomhus, ska ställas in till och med den 24 januari 2021. Uppmanigen gäller även för barn och ungdomsverksamhet. För Söders innebär det att vi inte kommer att starta upp träningarna som tänkt i januari, och all träningsverksamhet ställs in till och med 24 januari 2021. Planerade aktiviteter under jullovet ställs också in. Styrelsen följer noga utvecklingen och kommer att löpande informera om hur utvecklingen av covid-19 påverkar vår verksamhet, vi ber er därför att hålla er uppdaterade via föreningens hemsida.
 
Styrelsen har sedan tidigare fattat beslutet att Albyserveringen hålls stängd under januari 2021.
 
Vi hoppas att kunna återuppta verksamheten så snart som möjligt, och ser fram emot att träffa er igen när läget tillåter!
Håll i, håll ut och håll avstånd - framförallt håll er friska.

 

Har du frågor om ovanstående är du välkommen att kontakta styrelsen via e-post (This is a mailto link)

 
/Styrelsen
 
Söker du mer information om utvecklingen av Covid-19 och hur det påverkar idrotten? Se nedanstående länkar.
Tyresö kommun har även fattat beslut om att stänga alla idrottsanläggningar i kommunen, för mer information hänvisas till kommunens hemsida www.tyreso.se.
 
För information om hur smittspridningen påverkar orienteringen i stort hänvisas till Svenska orienteringsförbundets webbsida; https://www.svenskorientering.se/forbundet/Policydokumentochinformations-skrifter/Coronavirusetochorienteringen/
Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info