Hoppa till sidans innehåll

Bemanningslista för Albyserveringen 2022

30 DEC 2021 11:17
Bemanningslistan för 2022 är nu klar, du hittar länk till listan i denna artikel. Observera att du måste vara inloggad för att kunna öppna listan.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2021 11:17

Bemanningslistan för 2022 hittar du genom att klicka på denna länk. Inloggningsuppgifterna är de samma som till Eventor.

Observera att helgen vecka 41 just nu är obemannad, har du möjlighet att bemanna den helgen? Ta då kontakt med Albygruppen via mail (This is a mailto link).

Hittar du inte ditt namn på listan? Ta då kontakt med Albygruppen.

Som medlem ska du bemanna serveringen en torsdagkväll, samt lördag-söndag. Albyserveringen är mycket viktig för att vi ska kunna genomföra träningar, hålla läger, kunna tävla och utveckla vår förening. Det ger också besökare i Alby en bra möjlighet att få veta mer om verksamheten och prova på orientering!

Har du förhinder den helg du blivit tilldelad? Du är själv ansvarig för att byta med någon annan. Dock vill vi att ni informerar Albygruppen om ett byte sker.

Albygruppen följer utvecklingen av covid-19-pandemin noga och anpassar verksamheten efter de restriktioner som finns. Om nya restriktioner kommer som du berörs av under din Albyhelg så kommer du att bli kontaktad

Skribent: Albygruppen
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info