Hoppa till sidans innehåll

Årets första läger - Anmäl dig till Måsenstafetten & Boda Borg den 28-29/3!

03 MAR 2020 09:29
Nu är det äntligen dags för årets första läge och en av årets höjdpunkter för ungdomar och ledare, Måsenstafetten! Missa inte att anmäla dig, lägret är för våra ungdomsgrupper. Anmälan sker på Eventor.
  • Skapad: 03 MAR 2020 09:29

Snart har det blivit dags för en av årets höjdpunkter för alla ungdomar och ledare, nämligen Måsenhelgen 28-29/3 som i år går i skogarna runt Krognäs Gård i Buskhyttan utanför Nyköping. På lördagen springer vi årets första individuella tävling i dagsljus (för de flesta) innan vi tar oss an questarna på Boda Borg i Oxelösund. Vi kommer också äta middag där och sova på deras vandrarhem. På söndag gäller Måsenstafetten.

 

Vi kommer att lägga ut ett PM med mer detaljer närmare inpå lägret, men räkna med gemensam avfärd från Tyresö ca kl 07:30 på lördagen och vara tillbaka runt 16 på söndagen.

Anmäl er på Eventor (under klubbaktiviteter). Antalet platser är begränsat till 35 st, så först till kvarn gäller. Vi kommer ta ut en egenavgift på 500 kr per person. Utöver det tillkommer kostnader för lunch på arenan.

Skribent: Stefan Norin
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info