Hoppa till sidans innehåll

Albyserveringen och bastun hålls tillsvidare stängd med anledning av myndigheternas rekommendationer

26 MAR 2020 12:36
Med anledning av de direktiv som Folkhälsomyndigheten lämnade 2020-03-24 kommer Albyserveringen att hållas stängd. Detta gäller till dess att andra direktiv eller förtydliganden lämnas från myndigheterna.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2020 12:36

För full information gällande folkhälsomyndighetens beslut hänvisas till krisinformation.se
 
Under den senaste veckan har vi sett en ökad rörelse i och omkring Alby Friluftsområde. Vi ser generellt positivt på att fler hittar ut och besöker Alby samt den servering som vi ideellt driver. Vår förhoppning är att denna trend ska fortsätta när samhället återgår till ett normalläge. Men med rådande läge kan föreningen inte garantera att ingen trängsel uppstår i eller omkring serveringen. I och med detta har vi fattat beslutet att hålla serveringen stängd till dess att andra direktiv lämnas från myndigheter eller att förbudet hävs. Eventuellt kan föreningen längre fram besluta att hålla öppet för enbart take away, detta kommer i så fall att meddelas via hemsidan och öppettiderna kan komma att variera.
 
För dig som är inplanerad på ett arbetspass i Alby de kommande veckorna innebär ovanstående att ditt arbetspass i Alby under 2020 kan komma att skjutas upp och att du kommer att sättas upp på en reservlista. Vi vill också uppmärksamma alla på att besluten kan ändras med kort varsel och uppmanar därför alla att fortsatt vara beredda på att bemanna serveringen den helg som du blivit tilldelad.
 
Vi hoppas på förståelse kring beslutet från både medlemmar och besökare. Vi ser fram emot att träffa er på Alby igen när vi tillåts öppna!

 

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info