Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Söders nya hemsida!

04 APR 2016 00:00
Från och med idag (2016-04-04) kommer Söders officiella hemsida att drivas som IdrottOnline-hemsida. Här hittar du kortfattad information om hur du använder vår nya sida.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:13

Hemsidan är fylld med information om medlemskap, tävlingar, arrangemang mm. Har du frågor eller funderingar kring hemsidan och dess funktioner, tveka inte att skriva på Södernet eller skicka ett mail till Felix Tiderman (webmaster).

Inloggning på hemsidan

Som medlem i Söders har du ett eget IdrottOnline-konto, genom att logga in får du tillgång till hemsidans fulla utbud. Inlogging sker genom att klicka på hänglåset som du hittar på i det högra hörnet på sidan. Inloggningsuppgifterna är de samma som till Eventor. Om du har glömt ditt lösenord klicka på hänglåset och klicka sedan på "glömt lösenordet" och följ instruktionerna. Saknar du inloggningsuppgifter kontaktar du Åsa Pahlén som är ansvarig för medlemsregistret.

Anmälan till kavle och klubbaktiviteter

Anmälan till kavle och klubbaktiviteter kommer framöver att ske via Eventor. I Eventor hittar du fliken "klubbaktiviteter" i högermarginalen (kräver att du har loggat in i Eventor). Aktuella anmälningslistor och anmälningslistor från gamla soders.org hittar du här.

Skribent: Louise Bergman

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info