Hoppa till sidans innehåll

Ungdomslaget stod för Söders bästa resultat under 10Mila!

15 MAJ 2016 22:19
Söders ungdomslag stod för en stark laginsats under årets upplaga av 10Mila och gick i mål på en 64:e plats! Båda damlagen och herrlaget gjorde också bra insatser på Lugnet.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:13

Ungdomslaget bestod i år av Hedda Röstin, Lovisa Göstas Källman, Ida Svahn, Elias Röstin, Viktor Davidsson och Fredrik Glännefors. Tillsammans genomförde de årets upplaga av ungdomskavlen i 10Mila på ett fantastiskt sätt! Ni ska vara mycket stolta över er insats och allihop gjorde riktigt bra ifrån sig på sina sträckor, vi ungdomsledare är mycket imponerade av det ni gjorde i skogarna kring Lugnet i Falun!

Damernas förstalag bestående av Malin Carlsson, Karin Almgren, Sàra Nozková, Camilla Hellström och Hanna Röstin sprang in på en 191a-plats. Andralaget som bestod av Åsa Linnersjö, Moa Wijkmark, Evelina Ericsson, Marianne Jernberg och Filippa Grelz sprang in som 257a. Stort tack till Marianne som hoppade in i sista sekund och genomförde sin sträcka med bravur!

Herrlaget gick i mål som 105a och i det sprang Olle Carlsson, Markus Martinelle, Göran Thimberg, Martin Norling, Niklas Wrane, Peter Andersson, John Hartley, Tomas Lilja, Johan Hedman och Alexander Hansen.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info