Hoppa till sidans innehåll

Tack till alla funktionärer för Mörtsjödubbeln!

17 APR 2019 13:02
Årets orienteringsarrangemang är nu genomfört med fantastiska insatser från många medlemmar - nya som gamla. Tävlingsledningen vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt till och bidrog till ett lyckat arrangemang!
  • Skapad: 17 APR 2019 13:02

Hej Södersfunktionärer och medlemmar! Stort tack för all er hjälp med Mörtsjödubbeln!

Vi har igen varit med och genomfört ett större tävlingsarrangemang.

Fantastiska insatser av alla unga och äldre, nya och rutinerade medlemmar, föräldrar  och äldre veteraner osv. Nya och vana Huvudfunktionärer har antagit de skiftande utmaningar som vi denna gång ställdes inför, med bl a en unik arena vid Balingsnässkolan.

Det ser bra ut inför framtida arrangemang, men för att bli ännu bättre vi behöver dra erfarenheter för att bygga vidare och möta nya utmaningar vad gäller arrangerandet. Samarrangemanget med Snättringe har även gett oss erfarenhet av att  via webben driva processen med tävlingsarrangemang.

Nu väntar en härlig vår att njuta av, med Tiomila och många sköna träningar och tävlingar.

Framtida arrangemang

Om drygt ett år kommer nästa stora tävlingsarrangemang och några mindre dessförinnan. Vi som förening behöver gemensamt ses för att blicka framåt om hur vi ska möta nya och äldre utmaningar. Jag (Matts) sitter med kunskap av en hel del ….men inte alls allt. Vi behöver samla allas erfarenheter, små som stora, för att kunna bli ännu bättre.

Detta arrangemang är mitt sista som tävlingsledare, jag har framöver inte möjlighet att fortsätta driva arrangemangen. Men jag är gärna en del av dem. Jag är helt säker på att det finns flera i föreningen som med bravur kan axla rollen som tävlingsledare. 

Är du sugen på att vara tävlingsledare under 2020? Kontakta styrelsen. 

Mvh Matts

Skribent: Matts Björke
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info