Hoppa till sidans innehåll

Söders är årets idrottsförening 2018!

16 MAR 2019 18:04
Den 15/3 bjöds det in till Tyresös Kultur- och idrottsgala. Många föreningar var nominerade i olika kategorier och Söders tog pris i den kanske finaste kategorin av alla - Årets idrottsförening! Stort grattis till alla medlemmar - detta är erat pris!
  • Skapad: 16 MAR 2019 18:04

Inför årets kultur- och idrottsgala var Söders nominerade i en kategori, Årets idrottsförening. Söders var nominerade tillsammans med Tyresö Hanviken Hockey och Trollbäckens Tennisklubb men tillslut stod det klart att Söders kammade hem det otroligt fina priset.

Tack till alla engagerade medlemmar!

Vi i styrelsen vill passa på att tacka alla ledare, aktiva, ungdomar och alla som engagerar sig i vår förening. Detta är vårt gemensamma pris och vi ska alla vara stolta över vår förening!

Välkomna på firande i Alby!

Styrelsen vill också bjuda in till ett enklare firande av priset på kommande torsdagsträning, den 21/3. Firandet sker efter träningen i Alby. Hoppas vi ses!

Juryns nominering

"Årets idrottsförening främjar delaktighet och inkludering inom sporten, här finns plats för alla oavsett ambitionsnivå. I föreningen finns en inbyggd ambition till utveckling och ständig förbättring och man arbetar hårt med ett enat fokus kring trygghet och gemenskap och en tro om att dessa skapar grunden för en lycklig och glädjefylld idrott. Här finns en unik drivkraft i det ideella engagemanget och det finns fantastiska förutsättningar att utvecklas såväl som människa och som idrottare. Genom tallskog, kärr och kalhyggen över stock och sten och på slingriga stigar görs många vägval, men ett av dem lyser alltid starkare - vägvalet till glädje och utveckling."

 

Du kan läsa om alla pristagare här

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info