Hoppa till sidans innehåll

Priser till Söders under kultur- och idrottsgalan!

18 MAR 2017 09:48
Vår fantastiske Rolle tog hem kategorin årets eldsjäl - stort grattis Rolle!
Söders prisades även för midsommararrangemanget och tog emot utmärkelsen utmärkt förening. Heja Söders!
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:13

Kultur- och Idrottsgalan 2017 gick av stapeln den 17/3 på Energikällan.

Årets eldsjäl: Roland Norell, Söders SOL
Motivering: Eldsjälarna är hjärtat i det svenska föreningslivet. Det krävs ett enormt engagemang, slit och vilja för att en förening eller klubb ska fungera och må bra. Roland Norell har precis rätt ingredienser för detta uppdrag. Med en stor portion passion, glädje och värme ser han till att Tyresöbor kan njuta av hembakt varje helg i Alby. Han har under många år tagit hand om och drivit serveringen på Alby friluftsgård för sin orienteringsklubbs räkning. Han finns med på så väl tävlingar som träningar för att dela med sig av sin erfarenhet och lära ut tips och trix till barn och unga. Han är ett viktigt nav i sin förening Söders SOL.

Juryns val: Midsommarfirandet vid Tyresö Slott
Motiveringen finns tyvärr inte nedskriven. Men juryn baserade valet på den insats som Söders gör varje midsommar, ett uppskattat arrangemang på en dag som är nästan lika svår att få tag på funktionärer till som julafton. Midsommar är ett arrangemang som betyder mycket för kommunen

Utmärkt Förening
Under galan fick klubben ta emot utmärkelsen utmärkt förening. En utmärkelse för att vi aktivt arbetat med verksamhetsidé, värdegrund etc. under det gångna året. 

Övriga nominerade
Söders var även nominerade som "årets idrottsförening", ett pris som togs hem av Tyresö Simsällskap. Vi ska dock vara mycket stolta över nomineringen, det finns många fantastiska idrottsföreningar i Tyresö kommun.

Jacob Svensson var nominerad som "årets unga ledare", priset togs hem av Denise Lindberg, Tyresögymnastiken. Grattis Jacob till din nominering, du ska vara stolt! 

Skribent: Styrelsen genom Louise Bergman
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info