Hoppa till sidans innehåll

PM inför ungdomslägerresa till O-Event i Borås

06 NOV 2018 20:40
I helgen är det äntligen dags för årets sista lägerresa. Vi åker till O-Event i Borås för tre dagars sprinttävlingar. Det inleds redan fredag kväll med nattsprint. Här hittar du PM för resan.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2018 20:40

PM inför lägerresa till O-event i Borås

Plats: Borås

Resa: Vi kommer hyra bil/minibuss och åka gemensamt från Tyresö. Vid behov medtag egen bilbarnstol/bälteskudde.

Inkvartering: I skolsal, hårt underlag.

Kostnad: Resan kommer att kosta 400 kronor per deltagare (för ungdomar). Kostnader faktureras i efterhand.

Kontaktuppgifter: Senast den 8/11 behöver vi få in kontaktuppgifter till föräldrar. Ni skickar detta per mail till Louise.

Tävlingsanmälan:Ungdomsledarna kommer att anmäla dig till tävlingarna. Har du egen SI-pinne? Ta med dig din SI-pinne, om du har tilldelats en klubbpinne i eventor ändrar vi det på plats.

Avfärd:Samling på Mc Donalds parkering i Tyresö klockan 14:00 fredagen den 9/11 för lastning och avfärd. Samling 15:00 i Huddinge, ni som vill åka från Huddinge tar kontakt med Göran Thimberg.  Ledarna kommer att dela in er så att ni vet vilken bil ni kommer att åka i under hela helgen. Observera att alla som ska springa sprinten under fredag kväll måste åka ombytta.

Hemfärd:Vi siktar på att vara tillbaka vid Mc Donalds i Tyresö ca kl 18 den 11/11. Beroende på starttider på söndagens tävling kan hemkomst bli tidigare/senare. När vi lämnar Borås återkommer vi med mer exakt tid.

Måltider:. Lunch lördag och söndag samt middag på fredag och lördag samt frukost på lördag och söndag ingår i deltagaravgiften. Medtag fickpengar för eventuell middag på hemvägen om vi blir sena. Observera att middag under fredag kväll är tidigast 19:30, de som vill äta något före sprinten bör ha med sig matsäck.

Aktiviteter: På resan kommer ungdomarna utöver sprinttävlingarna att genomföra aktivitetsbanan. Lös och ledig fritidsklädsel efter väder. Löpning förekommer vid stationerna.

Sjukdom eller akutfall: Självfallet tror vi inte att något kommer hända men skulle olyckan vara framme så behöver vi veta om ditt barn är allergisk mot värktabletter eller annan smärtstillande medicin så som morfin etc. Vi kommer medföra första hjälpen-utrustning för att kunna avhjälpa lättare skador om sådana skulle inträffa. Skicka informationen till Louise.

Försäkring: Söders SOL Tyresö har försäkring hos Folksam som täcker medlem i föreningen under idrottsutövande.

Ledare: Vi kommer vara 4 ledare, Louise, Jacob, Göran och Peter närvarande under hela resan för att stötta, hjälpa men framför allt ha roligt tillsammans med era ungdomar.

Kontakta oss: Är det något ni redan nu undrar över eller kanske något vi behöver veta? Tveka inte att höra av er till oss! Ni kan nå oss på telefon dygnet runt under hela resan.

Skribent: Louise Bergman
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info