Hoppa till sidans innehåll

Midsommar vid Tyresö slott 21-22/6 - vi behöver din hjälp!

14 MAJ 2018 14:00
Söders arrangerar traditionsenligt midsommarfirandet vid Tyresö Slott. För att kunna skapa ett så bra firande som möjligt så behöver vi Din hjälp! Anmäl dig och hela familjen som funktionärer och fira midsommar med oss!
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:13

Nytt år och nytt midsommararrangemang vid Tyresö Slott! För att kunna skapa ett riktigt bra midsommararrangemang så behöver vi din hjälp! 

Det finns behov av personal både torsdagskvällen före midsommar (21/6), midsommarafton (23/6) samt midsommardagens morgon (22/6). För att kunna genomföra ett bra midsommararrangemang behövs ca 40-50 funktionärer på midsommarafton vid Tyresö Slott, därför behöver vi just Din hjälp!

Anmälan sker via Klubbaktiviteter i Eventor. Du hittar klubbaktiviteter i Eventors vänstermarginal. Har du svårt att anmäla dig via eventor? Louise Bergman This is a mailto link

Torsdag 21/6:

Vi förbereder midsommarfesten i Slottsparken genom att plocka blommor, bygga upp festplatsen mm. Samling sker 17:30 i Alby eller vid Slottet 18:15. (Några c:a 13:00 i Alby)Till torsdagens förberedelser behövs ca 15 personer.

Midsommarafton, fredag 22/6:

Vid Tyresö Slott har vi parkering, marka och lotteriförsäljning.  Samling P-personal 9:45 vid Handelsträdgården. Samling övriga 10:00 vid festplatsen. P-personal ansluter till Markan  och Lotteriförsäljningen snarast efter att parkeringsjobbet är utfört, om man inte meddelar något annat.

Du kan önska vilken av dessa ovan som du helst vill hjälpa till med. Om du inte har något särskilt önskemål kan du välja alternativet ”annat” och skriva i kommentaren att du inte har något särskilt önskemål. Vi behöver ca 40-50 st funktionärer för att kunna ordna en bra midsommarfest!

Ha gärna på klubbtröja/jacka och medtag matsäck. Kaffe och te kan man få i markan. Efter midsommarfesten har vi en gemensam klubbfest, även bastun finns öppen.

Midsommardagen, lördag 24/6:

Vi städar tillsammans av Slottsparken. Till detta behöver vi 4 st personer.

 

Anmälan sker via klubbaktiviteter i Eventor!


Välkomna till ett fantastiskt midsommarfirande med Söders! 

Skribent: Louise Bergman
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info