Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan till vårens stafetter

19 MAR 2019 20:13
Listor är upplagda i Eventor. In och anmäl dig till vårens alla roliga stafetter!
  • Uppdaterad: 19 MAR 2019 20:13

Kolmårdskavlen och Rånässtafetten går samma dag, den 8 april. Här föreslås att vi satsar på Rånässtafetten eftersom den passar våra ungdomar bättre klassmässigt, men skulle intresset för Kolmårdskavlen vara större så kan det bli aktuellt med lag dit istället. Eller så delar vi på oss.

Tiomilarepet går vid Segeltorps IP, nära Kungens kurva, onsdagen den 10 april.

Svartnatta är nästa stafett. Den arrangeras på skärtorsdagen den 18 april av Ärla IF i Kjula, mitt emellan Strängnäs och Eskilstuna, bara en dryg timme bort. Flera nya klasser introduceras och för herrar är det tre sträckor istället för två. Den första avgörs i skymning för att likna Tiomilakavlen med samma ljusförhållanden.

Normalt brukar sedan Stigtomtakavlen gå. Denna utgår i år pga att OK Hällen fokuserar på arrangerandet av sommarens O-Ringen i Kolmården istället.

Till Tiomila, som går den 27-28 april i Östra Göinge, i Skåne men nära gränsen till Småland, har vi anmält två ungdomslag, ett damlag och två herrlag.

Till Jukola, som går den 15-16 juni i Kangansala utanför Tammerfors (18 mil från Åbo), har vi anmält ett damlag och ett herrlag, men vi hoppas på fler lag som vi anmäler så snart intresset skulle visa sig vara stort nog.

Gemensam resa anordnas som vanligt till Jukola - och förhoppningsvis också till Tiomila. Det vore kul om vi blir många. Skulle intresse visa sig vara ännu större än nu anmälda lag så anmäler vi förstås fler lag.

Boende natten mellan fredag och lördag på Tiomila anges i samband med intresseanmälan. Kostnaden för Tiomilahelgen blir max 1000 kr/person.

Anmäl dig gärna idag så blir det enklare för oss som anmäler

Intresseanmälan till alla stafetterna görs via länken nedan. Gör det redan idag så blir det mindre administration för oss som anmäler.

Om du _inte_ avser delta, ange alternativet "Nej, kan tyvärr inte", så underlättar också det planeringen.

Tack på förhand! 

- Intresseanmälan i Eventor

Skribent: Niklas Wrane
E-post: This is a mailto link

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info