Hoppa till sidans innehåll

Lyckat stafett-DM

13 SEP 2016 21:41
I söndags avgjordes distriktsmästerskapen i Stafett nere i Järna. Vi hade fler ungdomar på startlinjen än på mycket länge. Myllret av barn på torsdagarna börjar synas även ute på tävlingarna! Vädret och stämningen var på topp!
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:13

Till start hade vi två st lag i HD12, ett lag i D14 och ett öppet lag som mest bestod av ungdomar (och den ständigt unge Marianne). Fredrik G och Elias R fyllde dessutom ut H21-lagen så att vi där fick ihop hela tre stycken lag! 

I HD-12 hade vi två jämna lag bestående av Jenny G-K, Maja T, Anton H, Carl-Johan K, Mattias H, Erik N och Olle T. Båda lagen kom runt de ganska knepiga banorna på ett alldeles lysande sätt, ena laget placerade sig på en fin 14e-plats och det andra på en lika fin 19e plats.

I D14 sprang Hedda R, Emma S och Lovisa G-K och spurtade in på en härlig niondeplats!

Det öppna laget bestod av Filippa G, Ivo och Tim (samt Marianne så klart). Även dessa tog sig runt på ett alldeles strålande sätt. Varenda kontroll som skulle tas togs!

Fredrik och Elias tog för första gången steget in i seniorklassen i stafettsamanhang och detta gjorde de med bravur. Elias fick ett redigt distanspss men krossade nyblivne tränaren Stefan med flera sekunder.

Extra kul är att vi hade flera stycken debutanter. T ex gjorde Emma Svidén inte bara kavledebut utan sprang för första gången tävling utan skugga, och detta på DM i D14! Det gick som ni förstått bra för dem alla, debutanter eller mer, nåja, erfarna.

 Alla resultat hittar ni här https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=12226&organisationId=417

Skribent: Göran Thimberg
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info