Hoppa till sidans innehåll

Boende O-Ringen 2019

28 NOV 2018 15:52
Även om den kan tyckas långt bort så närmar sig sommaren 2019 med stormsteg och därmed även O-ringen i Kolmården/Finspång! Vi har bokat ett boende med plats för många!
  • Skapad: 28 NOV 2018 15:52


 
Vi har bokat ett boende som kan ta ca 50 personer som mest och tänkte bjuda in de som vill att bo med oss. Torstorps motionscentral i Finspång ligger drygt 5 km från Arena Grosvad (cykel eller parkering som kan förbokas hos O-ringen rekommenderas). För att ta sig till Arena Yxbacken rekommenderas satellitparkeringen vid Bråvalla och bussen därifrån. 

Motionscentralen är en gammal skola som ligger drygt 500 m från närmaste badplats och utanför finns lekplats, utegym och stor gräsplan. Boende sker i;
 - ett rum med 8 sängar och plats för ca 2 extrasängar eller madrasser
 - ett rum med 6 sängar och plats för ca 4 extrasängar eller madrasser
 - ett rum där ca 6 extrasängar eller madrasser kan få plats
 - liten gympasal i separat byggnad där många madrasser får plats
 - eget tält på gräsytan utanför
 - egen husvagn (elplats finns för 3-4 st)
Utöver de fasta sängarna finns 5-10 extrasängar för oss att låna. Det stora köket är utrustat med porslin för ca 70 pers och husgeråd, 2 kylskåp, 2 spisar inkl ugn, restaurangdiskmaskin, frysbox, kaffebryggare, tekokare och microvågsugnar. Det finns 8 toaletter, 2 omklädningsrum med bastu och totalt 8-10 duschar.
 
Boendet är bokat 21-28/7 och kostar totalt 3500 kr/dygn + 2000 kr/husvagn/vecka. Kostnaden fördelar vi rättvist när vi ser hur många vi blir. 
 
Alla sköter sin egen mat m m och vill man som t ex ungdom följa med utan förälder måste man prata ihop sig med annan vuxen som ska med då inga utsedda ledare finns.
 
Skriv upp er på eventor och ange hur ni önskar/ kan tänka er att bo så fördelar vi sedan på bästa sätt. Blir vi för många intresserade så är det först till kvarn som gäller och de familjer som tackat ja innan vi bokade har förtur. 

/Kristina och Göran

 

Skribent: Kristina & Göran
E-post: Adressen Gömd

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info