Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


På lördag är det dags för årets första kavle/stafett/viesti! Här har ni lagen.
 
Grattis Maja! Av Stockholms Skogsflickor har Maja Thimberg tilldelats ett "Uppmuntringspris" (då inga UP-priser delas ut 2020) för sin 3:e plats i D 14 vid Ungdomsseriefinalen 2020.
 
Nu är äntligen försäljningen igång för 2021 års upplaga av Naturpasset i Tyresö. Till en början kan paket med karta köpas på Sportringen i Tyresö centrum och på vardagar även i Alby friluftsgård.
 
19 juni kör IF Löjp en träningsstafett från Källbrinks IP! Vi har 1 herrlag och 1 damlag. In och anmäl er på https://eventor.orientering.se/Activities/Show/13880 senast 13 juni.
 
Årets riksläger är inställt. Vi kör ett alternativ måndag 28 juni - 4 juli delvis i Stockholms närområde, delvis i Finspång. Anmälan och info kommer. Det finns möjlighet att delta i de delar du kan, även om du inte skulle vara med på Rikslägret.
 
2-timmars poäng-OL i patruller på 2-3 personer.Kartutdelning för Söders deltagare hos Mattias Hovmöller på Pilotgatan 25 i Skarpnäck kl 09:00.Start kl 11:00 någonstans norr om stan (blir avslöjat kl 09:00).Transport i egna bilar (snacka ihop er).
 
Ikväll är det äntligen dags för ungdomsserie nummer 2! Denna gång är det Skogsluffarna som ordnar ungdomsserie vid Flatenbadet. Ledare finns på plats 17:30, vi går gemensamt till start. Söders startar mellan 18:00-18:44.
 
Dags att anmäla sig till vårens träningsdag för 7-12 åringar med fokus på teambuilding. Mer information hittar du i nyheten.
 
Klämfredagen i Kristi Flygar-helgen (14 maj) kör vi en ungdomsträning från Lyckebyskolan i Vendelsö. Anmäl dig senast tisdag 11 maj. Är du äldre än 16 år - Läs anvisningar i nyheten.
 
Tisdagen 18 maj är det dags för Ungdomsserie nr 2 som går av stapeln vid Flatenbadet. Vi hoppas på lika anmälda som sist!
 
Torsdag 6/5 är det äntligen dags för ungomsserien vid Hökarängsskolan. Söders har startintervall 18.00-18:30, samling på plats 17:30.
 
Övningar från träningen 29/4 och länk till STOF film om överbelastningsskador
 
På söndag 2 maj (Söders får starta 15-16) bjuder Snättringe på tillfälle att köra med SportIdent i den fina terrängen vid Björnkulla, Huddinge. Vita banor och svårare finns. Sista anm tors 29 april.
 
Äntligen är det dags för ungdomsserien! En träningstävling för ungdomar med både utvecklingsklass och tävlingsklasser. Ungdomsserien är ett bra sätt att prova på att orientera i ett nytt område, och få prova på tävlingsmomentet.  Läs mer i nyheten!
 
Preliminära resultat för Söders löpare under lördagen presenteras här. Sträcktider och totalresultat kommer när övriga klubbars resultat kommit in .
 
12345678910

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info