Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Preliminära resultat för Söders löpare under lördagen presenteras här. Sträcktider och totalresultat kommer när övriga klubbars resultat kommit in .
 
Nu har sommarträningen dragit igång och det betyder att alla medlemmar erbjuds gemensam intervallträning.
 
Lördagen 17 april kl 10 kör vi träning på Telegrafberget. Det kommer finnas en orange bana (3,4 km) och en svart bana (5,3 km). Läs mer och anmäl dig via nyheten
 
Onsdag 7 april blir det frisbee-golf-orientering i norra Albyskogen. Om du kommer till samling kl 10:00 är kartorna vid starten vid mobilmasten (se länk inne i nyheten). Kommer du senare under dagen/kvällen hämtas karta i familjen Norins brevlåda.
 
Söndagen 11 april arrangerar OK Södertörn en medeldistans i Svartviksskogen. Det finns banor från vit nivå och uppåt.
 

Gubbängsnatten 1 april

(2021-03-30 07:56)
På torsdag finns möjlighet till nattorientering i Gubbängsskogen.
 
Torsdagsträningarna gör påskuppehåll, ingen organiserad torsdagsträning på skärtorsdagen eller under påsklovet. Vi ses igen den 15/4 - Glad påsk!
 
Årsmöteshandlingarna finns nu publicerade. Mötet kommer att genomföras digitalt, i denna nyhet hittar du årsmöteshandlingar, möteslänk och instruktion till hur du ansluter dig.
 

Vigselring upphittad

(2021-03-15 14:30)
I dag måndag (2021-03-15) upphittades en vigselring vid Alby. Återfås mot beskrivning - Ring Peter Andersson på 073-507 43 80.
 
Med anledning av det kassa vädret samt uppmaningar att inte ge sig ut på vägarna ställer vi in kvällens träning.
 
Det är dags att plocka fram kompassen igen - Tisdagar kl 18:00 gäller som vanligt. Årets första teknikträning är en natt-sprint i Årsta Gård . Inslag av skog gör odubbade orienteringsskor lämpliga.
 
Rapporter säger att det är ok före på konstsnöspåret i Ågesta så vi passar på att köra ett teknikpass på längskidor. Samling: Ågesta friluftsgård.
 
Årsmöte kommer att hållas digitalt den 24/3 klockan 19.00. Länk till mötet samt instruktion och riktlinjer för mötet kommer att publiceras på hemsidan senast 17/3 tillsammans med årsmöteshandlingar.
 
För er som har ta med skateskidor. Det går också bra med klassiskt! Samling: Ågesta friluftsgård.
 
Söndagen 21 februari kör vi träning från Källbrink för alla nivåer. Gå in på Eventor-Klubbaktiviteter och anmäl dig. Observera att om temperaturen ser ut att balla ur nedåt ställer vi in, vilket meddelas på hemsidan och i Eventor.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info