Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Lördag 21 mars är det dags för Tiomila-träning i Viksjö för damer och tjejer. Läs mer och anmäl dig senast 6 mars!
 
Nu är det dags för årsmöte. Årsmötet hålls den 26/3 klockan 19:30 i Alby Friluftsgård. I denna nyhet finns kallelsen i sin helhet.
 
Listor är upplagda i Eventor. In och anmäl dig till vårens alla roliga stafetter!
 
På söndag 16/2 är det dags för klubbens träningsdag i Farstanäset. Vi är nu över 50 st anmälda! Mer information om dagen hittar ni i PM nedan.
 
Första anmälningsstoppet till Tiomila går ut på måndag kväll den 3 februari. För att kunna anmäla lag så tidigt behöver vi veta om du är intresserad att springa. Just nu är två ungdomslag, två damlag och två herrlag anmälda, men vi hoppas på fler.
 
Du kommer väl på Mellokväll på lördag?! Kom och käka pizza och kolla med oss!
 
Intresset för Jukola i Rovaniemi i mitten av juni är stort. Vi är redan 25 anmälda från Söders. Nu gäller det att synka flyget dit och att var och en bokar sin egen resa.
 
Lördag 18 januari är det dags för tjejträning och efterföljande middag i Alby.
 
Den här veckan drar vi igång med intervaller och gympa på tisdagar (med start tisdag 7 januari) och torsdagsträningar på torsdagar (med start torsdag 9 januari), samt lördagsträningar med karta på lördagar (med start lördag 11 januari).
 
Nästa år går stafetterna Venla och Jukola i unik terräng och i dagsljus i Rovaniemi i norra Finland. Med flyg under tusenlappen blir det en snabb resa där vi är hemma söndag kväll. Vid intresse anordnas ett träningsläger innan, öppet för alla.
 

Träningsläger i Portugal

(2019-12-21 15:00)
Planeringen för nästa års träningsläger på barmark i Portugal i februari går enligt planerna. Vi startar med träningar och avslutar med 4-dagarstävlingen Portugal O-meeting. Än är det inte försent att hänga med!
 

Skink-OL 2019 - Resultat

(2019-12-15 21:29)
I strålande sol och gnistrande snö avgjordes årets Skink-OL (eller det skulle kunnat varit - ett annat år). Skink-mästare blev Tuva Thörnqvist (Korta), Nina Eriksson (Mellan) och Niklas Wrane (Långa).
 

Nattmaran 2019 - Resultat

(2019-11-30 09:59)
Torsdagen 28 november avgjordes årets Nattmara. Nu finns resultaten. Segrade gjorde Fredrik Glännefors (Nattmaran), Erik Norin (Höjdenbanan), Elin Almgren (Flaten runt), Sixten Bergman (Korta) och Noa (Kort-korta).
 

Skink-OL 15 december

(2019-11-23 20:45)
Söndagen 15 december är det dags för årets Skink-OL. Segrarna åker hem med ära, julskinka och det hedrande uppdraget att arrangera Skink-OL 2020.
 
Nu anordnas ytterligare ett tillfälle för klädbyte. Torsdagen den 5/12 är det klädbytarkväll på Alby. Ta med dig det som inte längre passar, någon annan kanske letar efter just det du har! Inlämning av kläder, skor etc. går bra att göra redan nu.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org