Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Nu är hösten här och det är dags att beställa kläder! Denna gång kommer vi att göra ett gemensamt inköp, du anger på Eventor vad du vill beställa. Passa på att uppdatera orienteringsgarderoben, eller fynda de första julklapparna redan nu!
 
Vi gör ett försök att få ihop lag till Smålandskavlen i Gränna. In och intresseanmäl dig på https://eventor.orientering.se/Activities/Show/14566 - Boende och resa planeras senare utifrån vad vi får för anmälningar.
 
Nu kan vi äntligen öppna omklädningsrummen och duscharna på Alby! Från och med 7/10 kommer möjlighet för omklädning, dusch och bastu att finnas. Öppning av serveringen på torsdagar får vi dock fortsätta längta till.
 
Under årets sista skälvande del av teknikträningar på tisdagarna testar vi med att ta upp anmälan. Vi kommer ha lika många kartor som vi brukar de första gångerna, så det går att komma oanmäld. Vi vill bara testa att anmälan matchar deltagarna.
 
Nu på lördag är det dags för den stora ungdomsseriefinalen. Här finns info inför tävlingen!
 
Lördagen den 2 oktober är det dags för Ungdomsseriefinalen som går av stapeln i Farsta. Vi hoppas på rekordmånga anmälda ungdomar från klubben!
 
Söders står som arrangörer för årets natt-DM i Stockholm. Arenan är belägen vid Krusboda skola i Tyresö.
 

Inför stafett-DM

(2021-09-09 22:11)
På söndag är det dags för stafett-DM i Vallentuna. Här hittar du laguppställningar och information om samling för ungdomslagen.
 
Vi kommer att göra en klubbresa till Gotland och Helg utan Älg 22-24 oktober. Klubben subventionerar resan för ungdomar och juniorer, samt även lite för vuxna om pengarna räcker.
 
Idag (22/8) är det stora problem med Eventor. Vill du vara med på Ungdomsserien ons 25/8, men inte anmält dig än: SMS:a namn, klass o SI-nr (alt skriv om du saknar SI-pinne) till Peter A på 073-507 43 80 senast 21:30 22/8.
 
På onsdag (25 augusti) är det dags för regionsfinal i Ungdomsserien för alla upp till och med 16 år. Alla uppmanas delta. Perfekt tillfälle att prova på - https://eventor.orientering.se/Events/Show/33534
 
I höst ser det ut att bli åtminstone några kavlar (även om 25-mannan ställts in). In och intresseanmäl er.
 
På torsdag är det dags - träning för alla åldersgrupper vid Alby Friluftsgård. Samling kl. 18:00 framför serveringen. Glöm dock inte att rejäla avstånd gäller fortfarande, så inget petande på varandra.
 
Natt-DM kommer att gå av stapeln vid Krusboda skola där vi kommer att ha arenan på skolgården invid badet. På eventor finns en funktionärslista där du kan anmäla dig för olika uppgifter vid tävlingen (länk finns i nyheten).
 
12 augusti kör vi en liten tjuvstart på höstens torsdagsträningar. Det kommer finnas 3 banor: 2,6 km orange, 4,1 km svart/violett och 6,2 km svart/violett.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info