Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Den 13/1 startar vi upp torsdagsträningarna igen. Samling sker som vanligt utanför Alby Friluftsgård klockan 18:00. Däremot kommer serveringen inte att vara öppen för torsdagsmat med anledning av de nya restriktionerna.
 
Bemanningslistan för 2022 är nu klar, du hittar länk till listan i denna artikel. Observera att du måste vara inloggad för att kunna öppna listan.
 
Nu finns resultaten publicerade i Skinkloppet som avgjordes runt Alby friluftsgård. Kristina Thimberg vann, endast 38 sekunder ifrån sin gissade tid. På övriga två längre banor vann Elin Almgren och Göran Thimberg. Grattis alla tre till julskinkorna!
 
Äntligen har leveransen av kläderna kommit. Beställde du något tidigare i höstas så kan du hämta ut det i samband med julavslutningen den 16/12.
 
Välkomna till årets klurigaste tävling - Alla åldrar och kunskapsnivåer är välkomna - Läs mer inne i nyheten
 
Ulf drar nu åter igång skidträningen i Ågesta på onsdagar till en böjan med start kl18:00. Samling vid skidstadion vid Ågesta friluftsgård.
 
Idag - tisdag 7 december - är knatteträningen i samband med intervallerna inställd på grund av kyla. Intervallerna går som vanligt, men det blir ingen gympa efteråt. Även det på grund av kylan.
 
På torsdag 9 dec är det åter skolgårdscup. Precis som förra gången är det vanlig samling vid Alby för dig som kan springa dit som uppvärmning, men samling vid Strandskolan för dig som har lite korta ben (t.ex. gröna löpare).
 
På lördag - 4 december - drar långpassen igång. För första passet är det samling kl 10:00 vid parkeringen vid Prästängen/Hundängen/Gammelström. Anmäl på SMS till Pär Svensson senast torsdag kväll. Se nr i nyhet. Efteråt finns dusch och mat i Alby.
 
Söndagen den 19:de december är det dags att springa hem årets julskinka. Den kommer vara perfekt klar till julafton. Boka in datumet. Mer info att vänta!
 

Nattmaran 2021 - Resultat

(2021-11-25 22:45)
Många fina insatser på årets upplaga av Nattmaran. Först in på resp. bana var: Flaten runt - Emma Svidén / Höjdenbanan - Elmin H / Långa Nattmaran - Göran T. Jenny G slog damungdomsrekord (troligen även damrekord) på Långa. - Bra kämpat allihop!
 
I vanlig ordning finns Långa Nattmaran, Höjdenbanan och Flaten runt. Dessutom kommer kortare varianter finnas för den som känner sig yngre - Start strax efter kl 18:00 - Läs mer i nyheten
 
På torsdag är det skolgårdsorientering vid Tyresö skola. Den som klarar av en uppvärmning från Alby samlas vid Alby kl 18:00. Den som har lite kortare ben (t.ex. gröna löpare) samlas direkt vid Tyresö skola. Löparskor och lampa är lämpligt.
 
Tisdag 9 november drar vinterns intervallträningar dra i gång från Hökarängens skola. Några gånger blir det som vanligt sprintorientering. Efteråt blir det ca 15 min styrkegympa utomhus. För dig som ca 7-12 år finns mer lekinriktad träning.
 
Under vecka 44 är det höstlov, och vi har därför ingen organiserad träning vid Alby den 4/11. Dock finns Albyskogen alltid tillgänglig för den som vill springa en runda på egen hand. Nästa torsdagsträning är den 11/11.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info