Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Med anledning av de direktiv som Folkhälsomyndigheten lämnade 2020-03-24 kommer Albyserveringen att hållas stängd. Detta gäller till dess att andra direktiv eller förtydliganden lämnas från myndigheterna.
 
En nyhet för säsongen är att vi börjar med löpträningar på måndagar. Samling blir kl 18:00 vid Flatenbadet. Mer info inne i nyheten.
 
Trots Corona har vi ännu inte ställt in sommartidens inträde i helgen. Det innebär att nästa vecka startar orienteringsteknikträningarna på tisdagar, vilket vi inte heller ställt in. Första träningen blir kontrollplock från Sundby Gård.
 

Träningar 28 och 29 mars

(2020-03-20 22:29)
Vi kör orienteringsträningar lördag-söndag 28-29 mars i stället för inställda tävlingar. På lördagen kör vi svarta banor norr om stan och på söndagen kör vi vita, gula, orange och svarta banor från Västerhaninge.
 
Med anledning av coronavirusets spridning i samhället har flera av vårens stafetter tvingats ställa in, bland annat Tiomila. Däremot planerar Tiomilarepet att genomföras som vanligt och går dessutom i spännande terräng.
 
Årsmötet är planerat till torsdagen den 26 mars 2020 klockan 19:30 i Alby Friluftsgård. Årsmöteshandlingarna är nu publicerade.
 
Styrelsen och ledare följer aktivt händelseutvecklingen kring Covid-19. Föreningen kommer att följa de rekommendationer som ges från myndigheter, riksidrottsförbundet samt svenska orienteringsförbundet.
 
På tisdag och tisdagen därefter är det inget ombyte och ingen vuxen- eller knattegympa. Intervallerna körs dock, så benen har goda möjligheter att få sitt.
 
Söndag 2020-03-15 kör vi en orienteringsträning på banor som kommer användas på Luffarligan 2020-04-15 i Sörskogen, Huddinge
 
Torsdag 5 mars drar knatteorienteringen igång igen! Yngre barn ca 4-7 år är välkomna i sällskap med förälder.
 
Nu är det äntligen dags för årets första läge och en av årets höjdpunkter för ungdomar och ledare, Måsenstafetten! Missa inte att anmäla dig, lägret är för våra ungdomsgrupper. Anmälan sker på Eventor.
 
Lördag 21 mars är det dags för Tiomila-träning i Viksjö för damer och tjejer. Läs mer och anmäl dig senast 6 mars!
 
Nu är det dags för årsmöte. Årsmötet hålls den 26/3 klockan 19:30 i Alby Friluftsgård. I denna nyhet finns kallelsen i sin helhet.
 
Listor är upplagda i Eventor. In och anmäl dig till vårens alla roliga stafetter!
 
På söndag 16/2 är det dags för klubbens träningsdag i Farstanäset. Vi är nu över 50 st anmälda! Mer information om dagen hittar ni i PM nedan.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org