Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


11 juni körs torsdagsträningen från Skrubba. Det är bra om du anmäler dig för att det ska gå att ha koll på kartor, men det går bra att komma ändå. Glöm ej SportIdent-pinne om du har.
 
Naturpassen för Höjden och Brakmaren återkallas. Du som köpt ett Naturpass för dessa områden och inte besökt alla kontroller har möjlighet att byta alternativt återköp. Alla kontroller inom Tyresta naturreservat är inplockade.
 
Vi fortsätter med helgträningar i tävlingslösa tider. Här hittar du info om helgträningar fram till midsommar.
 

Mera Sprint-tajm!

(2020-05-24 10:00)
Sprint-frenesin fortsätter! Nu flyttar Corona Challange utanför Huddinge. Det bjuds på Tullinge och Rågsved. Dessutom Knock-Out-sprint-KM gå av stapeln.
 
Klubbens (troligen) första Frisbee-Golf-Orientering är nu avgjord. KM-vinnare (det står kanske för Kristiflygar-mästare) blev på korta banan Stina, Markus och Sixten Martinelle och på långa banan Janne Carlsson och Mats Gunnemyr. Stora gratulationer!
 
Söndagens pass blir traditionell orientering i tre nästan helt osprungna skogsområden sammankopplade med ett lättlöpt ängsområde. Samling sker vid Tyresö skolas parkering kl 10.00
 

Kristi Flygare

(2020-05-15 18:00)
Kristi Flygare brukar i normala fall innebära tävlingar någonstans i trevliga distrikt runt om i Svedala. I år håller vi oss på hemmaplan. Det blir en helt vanlig torsdag, en frisbee-golf-orientering och ytterligare en orienteringsträning.
 
Lördagen 16 maj kör vi träning från Snättringes andra klubbstuga (alltså inte den vid Källbrinks IP) Charlottendal nere vid Mörtsjön i Huddinge. Det är en bit att gå från parkeringen, men därefter väntar en vackert belägen arena.
 
17 maj kör vi orienteringsträning i Hacksjöområdet på gränsen mellan Botkyrka och Huddinge strängad av Per Kallhauge, Snättringe
 
I rådande läge ser vi över vår verksamhet & vi fortsätter med våra klubbträningar med vissa anpassningar, bla. uppdelade samlingsplatser i Alby. Samtliga tävlingar i närtid är inställda. Läget ändras fort och informationen uppdateras löpande.
 
För att undvika trängsel på tisdagens orienteringsteknikträning har Söders samling på parkeringen närmast slottet - Se denna länk: https://kartor.eniro.se/m/50k7m
 
Måndag den 11 maj så arrangeras en öppen MTBO-träning i Västerhaninge med start vid Hanvedens IP. Fri start från 17:30. Anmälan på Eventor för att veta hur mycket kartor som behövs.
 
På fredag kväll den 1 maj är vi inbjudna till en stafetträning i orienteringsutmanande terräng väster om Åkersberga. Det erbjuds gemensam start och gafflade banor på 5,3 och 9,7 km med utsatta reflexer och Sportident. Välkomna!
 

Träning av på Valborg

(2020-04-22 15:00)
På torsdag - 30 april - Valborg - Kör vi träning. Alla är välkomna.
 
I dessa tävlingslösa tider kör vi helgorienteringar för klubben. Det finns banor från vit nivå och uppåt. Så här ser de närmsta helgerna ut 19/4 - Telegrafberget, 25/4 - Hellasgården, 3/5 - Brosjön och 10/5 - Brakmaren.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info