Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Ungdomsserien 17/5

(2022-05-16 22:43)
Den 17/5 är det dags för nästa kretstävling i ungdomsserien! Det är många anmälda från Söders och i denna nyhet hittar du information om samlingstid mm.
 
I år kan vi äntligen arrangera midsommar vid Tyresö slott igen! Vi behöver cirka 40 st funktionärer under själva midsommarafton, och torsdagen före behöver vi hjälp med förberedelserna.
 
Här kommer mer information för dig som ska vara med på lägret 14–15 maj.
 

Ungdomsserien 5/5

(2022-05-03 22:41)
Nu på torsdag (5/5) arrangerar Söders årets första kretstävling i ungdomsserien. Det är många ungdomar anmälda och vi ser fram emot att träffa er på arenan! I den här nyheten hittar du information om samling mm.
 
10-mila närmar sig med stormsteg - I helgen är det dags och lagen är uttagna. Här kommer även annan info komma in.
 
Nu är det dags att anmäla sig till årets första kretstävling i ungdomsserien. Vi är arrangörer och hoppas på många deltagande ungdomar från klubben! Sista ordinarie anmälan fredag 29/4.
 
Kontrollerna för 2022 års säsong av Naturpasset sitter ute och försäljningen är igång. Under påskhelgen kan du köpa paket med karta hos Sportringen i Tyresö centrum. Från och med tisdagen 19 april är även paket tillgängliga i Alby friluftsgård.
 
Nu är det påsk, och på skärtorsdagen har vi ingen organiserad träning från Alby. Albyserveringen håller också stängt i påskhelgen. Vi ses igen efter påsk!
 
Lördag- söndag 14-15 maj genomförs årets sommarläger för alla ungdomsorienterare i Stockholm. Lägret är vid Ågesta friluftsområde och vi hoppas på stort deltagande från klubben. Läs mer och anmäl er redan nu.
 

Måndagsintervaller

(2022-03-28 14:24)
Idag drar vi igång med sommarsäsongens intervaller vid Flatenbadet kl18:00 - Välkomna!
 
Torsdag den 24/3 är det dags för årsmöte. I den här nyheten hittar du årsmöteshandlingarna.
 
Här kommer mer information för dig som ska åka med på lägret 26-27 mars. Mer information om laguttagning till stafetten och bilfördelning kommer senare.
 
På tisdag (15 mars) går vinternssista intervallpass från Hökarängen - Högdalstoppen, så liten lampa kan vara bra. Måndagsintervallerna vid Flaten drar igång 28 mars.
 
Orienteringsträningen har uppehåll under sportlovet, men det finns många roliga aktiviteter ändå! Vi arrangerar bland annat barnens vasalopp den 4/3 tillsammans med kommunen. Det finns också föreläsning och tipspromenad att ta del av. Läs mer här!
 
Klicka på nyheten för att få lite mer info och länk till anmälan.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info