Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Ulf drar nu åter igång skidträningen i Ågesta på onsdagar till en böjan med start kl18:00. Samling vid skidstadion vid Ågesta friluftsgård.
 
Idag - tisdag 7 december - är knatteträningen i samband med intervallerna inställd på grund av kyla. Intervallerna går som vanligt, men det blir ingen gympa efteråt. Även det på grund av kylan.
 
På torsdag 9 dec är det åter skolgårdscup. Precis som förra gången är det vanlig samling vid Alby för dig som kan springa dit som uppvärmning, men samling vid Strandskolan för dig som har lite korta ben (t.ex. gröna löpare).
 
På lördag - 4 december - drar långpassen igång. För första passet är det samling kl 10:00 vid parkeringen vid Prästängen/Hundängen/Gammelström. Anmäl på SMS till Pär Svensson senast torsdag kväll. Se nr i nyhet. Efteråt finns dusch och mat i Alby.
 
Söndagen den 19:de december är det dags att springa hem årets julskinka. Den kommer vara perfekt klar till julafton. Boka in datumet. Mer info att vänta!
 

Nattmaran 2021 - Resultat

(2021-11-25 22:45)
Många fina insatser på årets upplaga av Nattmaran. Först in på resp. bana var: Flaten runt - Emma Svidén / Höjdenbanan - Elmin H / Långa Nattmaran - Göran T. Jenny G slog damungdomsrekord (troligen även damrekord) på Långa. - Bra kämpat allihop!
 
I vanlig ordning finns Långa Nattmaran, Höjdenbanan och Flaten runt. Dessutom kommer kortare varianter finnas för den som känner sig yngre - Start strax efter kl 18:00 - Läs mer i nyheten
 
På torsdag är det skolgårdsorientering vid Tyresö skola. Den som klarar av en uppvärmning från Alby samlas vid Alby kl 18:00. Den som har lite kortare ben (t.ex. gröna löpare) samlas direkt vid Tyresö skola. Löparskor och lampa är lämpligt.
 
Tisdag 9 november drar vinterns intervallträningar dra i gång från Hökarängens skola. Några gånger blir det som vanligt sprintorientering. Efteråt blir det ca 15 min styrkegympa utomhus. För dig som ca 7-12 år finns mer lekinriktad träning.
 
Under vecka 44 är det höstlov, och vi har därför ingen organiserad träning vid Alby den 4/11. Dock finns Albyskogen alltid tillgänglig för den som vill springa en runda på egen hand. Nästa torsdagsträning är den 11/11.
 
Nu är hösten här och det är dags att beställa kläder! Denna gång kommer vi att göra ett gemensamt inköp, du anger på Eventor vad du vill beställa. Passa på att uppdatera orienteringsgarderoben, eller fynda de första julklapparna redan nu!
 
Vi gör ett försök att få ihop lag till Smålandskavlen i Gränna. In och intresseanmäl dig på https://eventor.orientering.se/Activities/Show/14566 - Boende och resa planeras senare utifrån vad vi får för anmälningar.
 
Nu kan vi äntligen öppna omklädningsrummen och duscharna på Alby! Från och med 7/10 kommer möjlighet för omklädning, dusch och bastu att finnas. Öppning av serveringen på torsdagar får vi dock fortsätta längta till.
 
Under årets sista skälvande del av teknikträningar på tisdagarna testar vi med att ta upp anmälan. Vi kommer ha lika många kartor som vi brukar de första gångerna, så det går att komma oanmäld. Vi vill bara testa att anmälan matchar deltagarna.
 
Nu på lördag är det dags för den stora ungdomsseriefinalen. Här finns info inför tävlingen!
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org

Se all info