Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 mars 2017 23:58 av Hackern

Bättre nu?

Reddade lite.

20 mars 2017 12:40 av Pär

Tiomila

Anmälde efter stor tvekan intresse för Tiomila i år och skrev i kommentarsfältet att jag nog inte kan ta mig runt "Långa natten" eller sista i år. Den kommentaren verkar dock inte synas. Förhoppningsvis finns det någon med lite mindre ballast att bära på som kan ta dem.

19 mars 2017 22:24 av Milan

Hektisk helg, forsättning 2

Söndag morgon ner till Alby igen, rätt gissat bre mer mackor, nu med hjälp av Kicki och Petr (bror). Alby stylades som lördagen förutom att Rolle, vår nybakade eldsjäl hunnit baka två mästerverk som fick ta platsen för hans diplom. Jämn tillströmning av kunder hela dagen, Marianne kom ner och hjälpte till någon timme, TACK för det. Somnar ovaggad snart......zzzzzzz

19 mars 2017 22:03 av Milan

Hektisk helg, forsättning

Lördag morgon var det bara att bege sig ner till Alby för att bre mackor. Familjen jag skulle stå med hade fått förhinder. Som tur var kunde min bror ställa upp, STORT TACK. Vi stylade Alby med de presentcheckar samt diplom och blommor vi fått på galan, även med en banderoll som visar att vi är en "UTMÄRKT FÖRENING. STORT TACK till Marianne och Elisabet som hjälp oss under den mest intensiva perioden av dagen.

19 mars 2017 21:55 av Milan

Hektisk helg

En minst sagt hektisk och omtumlande helg är nu avklarad. I fredags kväll vara jag med på Tyresös Kultur&Idrottsgala. Fick se våra duktiga tjejer Linnea och Filippa ta emot utmärkelsen "Utmärkt Förening". Då Rolle inte var med på galan fick jag den stora äran och hämta hans priset för årets eldsjäl. Som grädde på moset tog jag tillsammans med Louise och Matts emot juryns specialpris för att vi år efter år arrangerar midsommarfesten i Tyresö slottspark.

19 mars 2017 21:19 av Louise

Saknar du din SI-pinne?

Hej!
Vi har hittat en SI-pinne som vi inte vet vems det är, nummer 2104172. Hör av dig om du saknar den. 
/Louise

19 mars 2017 13:36 av Cecilia Enbäck

Sko stl 36

Finnes:
Integrator orienteringsskor stl 36, dubb, använda en säsong av Mattias. Någon intresserad? 
Tar med på torsdagsträningen 24 mars.
Cecilia

17 mars 2017 16:39 av Pär

Säsongsstart

Kanske borde ha skrivit att detta är den sista träningen jag lägger på ett tag. Framåt Jukola kanske jag lägger några små banor också men det blir nog väldigt improviserat och kommer nog endast att utannonseras via de sociala nätverk jag använder mig av vilket typ betyder SMS till de närmast sörjande eller akustisk transmission.

17 mars 2017 16:33 av Pär

Glidarpass

Vädret ser inte ut att bli riktigt lika fint den här lördagen som den förra men inte långt ifrån. Inga skärmar är heller uthängda men det finns banor lagda i fin terräng. Banan är 16 km men ni som liksom jag inte är fullt så vältränade behöver inte vara oroliga för den går att korta på alla möjliga vis så var och en kan kombinera ihop en precis lagom njutar tur. Om det mot förmodan finns någon som vill springa längre så rekommenderas nedjoggning tilbaka till Alby när vi andra tar bilar.

15 mars 2017 09:36 av Tommy

Läger tack

Håller med Åsa, tack för ett supertrevligt läger. hade turen att kunna vara med även på eftermiddagen som var lika rolig även om labyrinten var lite klurig...

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link