Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 oktober 2017 13:20 av Åsa

25mannalagen

Någon som vet något om lagen? Vem tar ut? Presenteras de på torsdag kväll? Det går inte att få reda på redan nu om man är uttagen?

29 september 2017 08:19 av Marianne Jernberg

Hajfenan

Hej
jag har klubbvimpeln med mig till Gustavsbergs tävling i morgon

28 september 2017 23:36 av Pär

Inget LP

Självklart ska ni springa i helgen och gärna långt men den här helgen står jag över och kommer då inte heller planera något. Ska försöka köra hårda intervaller, styrketräning och simning i morgon (fredag) i stället så jag kommer i acceptabel form till 25-manna som jag visst skrivit upp mig på. Det har ju hänt förr att man blivit uppsatt på någon svinjobbig sträcka så det gäller att vara förberedd på allt.

27 september 2017 20:04 av Pär

Eventuellt LP

Eventuellt fixar jag någon form av kartträning av modellen halvlångt men alldeles för länge även nu på lördag men det hänger lite på visat intresset eftersom jag vet att en av dem jag brukar tvinga med har skaffat en bra ursäkt den här helgen. Om vi kör så är nog tanken 10:15 från Brakmarsparkeringen.

22 september 2017 21:29 av Stefan

LP

Tack Pär, du har mail.

22 september 2017 21:21 av Pär

Tidig start

Om jag lyckas fixa nen tjuvstart åt dig så finns det möjlighet att modifiera banan lite så att du springer en del av avslutningen i början och sedan med lite tur kan komma ifatt oss.

22 september 2017 21:17 av Pär

Lite sent

att försöka ändra starttiden nu. Med lite tur kan jag vara på plats lite tidigare så skulle ju du kunna tjuvstarta för du vill säkert ändå springa fortare. Jag är ju inte så morgonpigg själv men jag kan höra av mig när jag är klar att åka så får vi se om det blir lite tidigare. Jag kan behöva lite tid för att stoppa i linser och sådant i vilket fall som helst.

22 september 2017 21:06 av Stefan

Det där med stavning...

Jag menade förstås att det var en sen start för ett långpass och inget annat...

22 september 2017 20:23 av Stefan

LP

Det var mig en sen pass för gubbar på ett LP. Jag tänkte försöka vara med men måste nog bryta halvvägs om inte starttiden är förhandlingsbar.

22 september 2017 20:18 av Pär

Brytvänligt

Nu har jag börjat planera morgondagens pass och om ni tycker 12 km låter mycket så går det väldigt lätt att korta. För att det inte ska bli för trist så har jag knutit upp två andra lite trevligare kill ... ähhm ... gubbar. Yngre förmågor är välkomna så vi inte bara diskuterar hur mycket bättre allt var förr fast det egentligen bara var vi som var bättre förr ;-)

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link