Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 januari 2018 15:01 av Pär

Långpass?

Någon som är sugen?
Själv har jag varit sjuk hela veckan och kommer troligen inte kunna springa men eftersom jag ändå har ärende till Alby så kan jag tänka mig att lägga en bana och eventuellt ta en skogspromenad. Tanken är väl samma upplägg som förra veckan (se nedan) och jag ser gärna att intresserade hör av sig på något sätt. Förra veckan räckte kartorna tack vare att jag hört "rykten" om de flesta som dök upp. Hunden tyckte sig inte behöva karta.

19 januari 2018 12:27 av Pär

LP

Av vad det lät igår kväll så verkar det som om vi kan bli ett ganska skapligt gäng i morgon men om det är fler som jag inte hört något från så får ni gärna skriva här.

18 januari 2018 16:48 av Pär

LP löradag 20/1

Jag har lagt en bana på knappt 12.7 km vilket kan låta kort men jag tror att den kommer räcka för de flesta. Med tanke på snön är jag imponerad om någon springer hela och det går att korta på väldigt många sätt varav några är sådan att man med tur kan bli upphämtad igen.
Vi kör det vanliga konceptet med avresa från Alby klockan 10:10 och/eller utlöp från Brakmarsparkeringen klockan 10:25. Är man inte på plats då så får man klara sig utan karta och får försöka jaga i spåren.

18 januari 2018 16:44 av Pär

LP kartor

Antalet kartor jag fixar till lördagarna brukar basera sig på en mycket sofistikerad algoritm som delvis baserar sig på antalet som skrivit här, hur det låtit på dem jag pratat med och en allmän känsla. Kort sagt så chansar jag bara men de som sagt till i förväg har alltid förtur och för övriga brukar det ordna sig på något sätt med gamla kartor.

18 januari 2018 15:07 av Mikael

Varför tvingas jag fylla i rubrik?

Eventuellt lyckas jag lura med två stycken ytterligare till långpasset (bedömer det till 50% chans/risk) så om det gick att få med två kartor för dessa vore det toppen.

18 januari 2018 14:21 av Wrane

Me too!

:-)

18 januari 2018 09:17 av Mikael

.

Jag siktar på att ansluta till långpasset på lördag!

16 januari 2018 13:48 av Pär

Ett klassiskt långpass på lördag

Äntligen är det fruset på sankmarkerna och på lördag lutar det åt någon dryg dm snö och möjligen solsken. Kan det bli bättre för ett långpass? Jobbigast för den som ligger först och lite behagligare att sladda lite i spåren. Jag fixar en bana och den här gången tror jag att vi kör från Brakmarsparkeringen igen. Återkommer senare i veckan.

15 januari 2018 10:39 av Mikael

Ingen rubrik

Snygga uppdateringar på hemsidan!

12 januari 2018 15:02 av Pär

Långpass

I morgon tänkte jag stå i serveringen men Stefan pratade om att köra det pass vi körde i lördags. Om någon mer som vill köra det så har jag några kartor till. Det lät på Stefan som att han ville komma ut tidigt så häng på låset i så fall eller kolla med honom.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link