Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 november 2018 16:19 av Cecilia

Off topic - utbytesstudent

Hej klubbmedlemmar, Vi har sedan ett par månader en utbytesstudent från Frankrike boende hos oss - det är spännande och berikande för oss alla! Nu söker hennes organisation med ljus och lykta efter ytterligare familjer då några studenter tyvärr står utan värdfamiljer pga oförutsedda händelser. Det handlar om ungdomar som är 16-18 år. Finns intresse att ev. ta emot en ungdom meddela mig så ska jag förmedla kontakt! /Cecilia

9 november 2018 15:42 av Pär

För övrigt ...

... tror jag att jag skiter i LP den här helgen också om det inte är någon som är väldigt sugen. Det är ju lite andra obskyra aktiviteter här och där har jag hört.

9 november 2018 15:40 av Pär

Just det ja

När du säger det så minns jag det också. Det brukade väl vara en mil eller något sådant eller? Jag undrar om de inte startade neråt Dalarövägen något år man var målet var minns jag inte i så fall.

9 november 2018 09:38 av Tommy

Sträcklöpet

Som kuriosa kan nämnas att det under ett par år fanns ett lopp Sträcklöpet som gick ut på att man sprang en bana i skogen längs ett rakt streck...
Dock snitslat i skogen på det loppet...

8 november 2018 15:39 av Pär

Väljer man bara rätt årstid så skulle denna kunna

https://kartor.eniro.se/m/N6xte

8 november 2018 15:00 av Pär

Kan bli svårt hela vägen till Alby ...

... men man får väl köra lite nedjoggning från Gammelströmmen
https://kartor.eniro.se/m/xcyxv

8 november 2018 13:11 av Björn R

>>nja

Jag tycker du ska prova Pär, men rubriken kanske får bli "Löpning och simning spikrakt med Pär"

6 november 2018 20:03 av Pär

Nja

Det kunde ju varit gemensam löpning till starten och sedan raka vägen tillbaka. Man kanske skulle köra ett långpass där man tar bussen till någonstans på Dalarövägen (eller Dalaröv. som den ibland förkortas) och sedan springa raka vägen tillbaka till Alby på strecket.

6 november 2018 09:35 av Björn R

Löpning med Riktningsändring

Skönt att det ingår riktningsändring i torsdagens löpning! Annars hade ju ingen kommit tillbaka...….

5 november 2018 17:37 av Pär

Definitionssak ...

... vad man menar med inloggad. Om du har tredjepartskakor aktiverade och inte raderar dem så kan man säga att du alltid är inloggad och de som planterar kakorna kan följa dig genom ditt internet-liv och kartlägga dig. Vem som planterat? Kolla denna länk https://en.wikipedia.org/wiki/ReCAPTCHA och sök efter "developer" i kolumnen till höger så kommer du att hitta världens mest nyfikna företag. Jag minns en tid när folk var oroliga för att lämna ut sina personnummer. Ganska komiskt numera :-)

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link