Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Södernet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Södernet


Här kan både klubbmedlemmar och utomstående lämna meddelanden och frågor.

Kom även ihåg att hålla god ton och respektera varandra på Södernet. Detta gäller såklart även i den verkliga klubbverksamheten utanför datorn.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 maj 2019 16:30 av Pär

Jukola/Venla-toppning

Jo, då fixar jag jag alltså en liten träningsbana utan utsatta kontroller i morgon. Eftersom alla naturligtvis skött sin grundträning (speciellt jag, host,host ...) så är det nu dags att toppa lite den sista månaden inför Jukola och Venla. Det blir därför en bana på gissningsvis knappt nio km (kortningsbar) och tanken är att vi ska hålla typ tävlingsfart så inget tramsande vid kontrollerna. Skiljer det för mycket i löpförmåga så delar vi upp oss i flera grupper men inom varje grupp så ska ...

10 maj 2019 12:50 av Pär

... och apropå träning ...

... så kommer jag nog köra en träning i morgon med samling i Alby. Upplägget kommer nog delvis påminna om vinterns långpass men lite kortare och inte samma fokus på att hålla ihop grupper utan mer på fart. Vill man ändå hålla ihop så får de som tycker det går lätt göra hårda ryck ibland så att det känns jobbigt att hänga med igen :-)

10 maj 2019 12:47 av Pär

Tuff terräng

Det kan nog vara ganska tufft men det brukar främst drabba de bästa lagen för vi andra kan ligga och surfa i spåren som de trampat upp. Höjdmetrarna blir förstås svårt att undvika men på de kartor som ligger ute så är det närmast konsekvent en hjälpkurva mellan varje helkurva så det ser nog lite värre ut än det är. Själv tvekar jag inte att ta tredjesträckan om ingen annan vill ha den. Måste bara träna lite till.

10 maj 2019 10:31 av Anna Chavda

byte albyhelg november

Hej! Skulle behöva byta Albyhelg. Vi har den 16-17/11 och kan tyvärr inte. Någon som kan tänka sig att byta?

8 maj 2019 11:13 av Hedman

Jukola

Ser för jäkla tufft och svårt ut, fasiken vad kul!!!

7 maj 2019 10:30 av Wrane

Venla/Jukola

Tre löpare (och en coach) anmälda till Venla, hela elva till Jukola. Kul! Får vi ihop två damlag och två herrlag? Ser ut att bli rolig orientering i år:
https://www.jukola.com/2019/en/competitors/terrain-and-map/

17 april 2019 11:19 av Wrane

NP

Hjälp med Naturpasset behövs, se nyhet.

12 april 2019 11:46 av Hedman

Minibuss Tiomila

Låter som ett lysande förslag

9 april 2019 16:05 av Wrane

Tiomila

Glöm inte att skriva upp er till Tiomila som går i Skåne på gränsen till Småland. Skriv upp er även om ni inte ska med så blir det lättare för oss som råddar med lagen.

Det ryktas om en minibuss för herrarna ner på lördagen. Vem vill inte vara med där?

3 april 2019 21:30 av Åsa P

Medlemsavier 2019

Medlemsavierna för 2019 har börjat mailas ut nu. Jag har börjat med de som tidigare betalat tävlingsavgift och betar av alla så fort jag kan.
Anledningen till det sena utskicket är att avgifterna spikades på årsmötet som i år hölls 28 mars, så jag har inte kunnat börja tidigare.

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link