Hoppa till sidans innehåll

Här ansöker du om medlemsskap


Medlemsavgifterna för 2017 är följande:

Barn och ungdom (t.o.m 16 år) 300 kr (tävlingsavgift ingår)

Nybörjarmedlemskap för barn och ungdom (t.o.m 16 år) 450 kr (paket med information, tävlingströja samt tävlingsavgift)

Junior (17-20 år) 400 kr (tävlingsavgift 500 kr, tillkommande gren 200 kr)

Senior (fr.o.m 21 år) 400 kr (tävlingsavgift 1000 kr, tillkommande gren 400 kr)

Stödmedlem 200 kr (för stödmedlemsskap, kontakta Åsa Pahlén)

Familjeavgift (max 2 vuxna + x barn/ungdom på samma adress) 1100 kr

Observera att du själv faktureras för tillkommande avgifter för efteranmälning samt startavgifter i tävlingar du anmält dig till men ej startat. För vissa tävlingsresor och läger tillkommer egenavgifter.

Om du i ditt medlemsskap vill inkludera skidorientering eller MTB-orientering eller vill ändra din medlemsnivå kontakta Åsa Pahlén.

I formuläret nedan så är det valfritt att skriva in de fyra sista siffrorna i personnumret. Detta i enighet med svensk lagstiftning. Föreningen uppskattar däremot att de som inte har skyddad identitet eller andra särskilda skäl fyller i de fyra sista siffrorna. Dels för att underlätta klubbens arbete med adresser och dels för att verifiera sin identitet.

Personuppgifter behandlas alltid i enighet med personuppgiftslagen.

Har du skyddad identitet? Kontakta Åsa Pahlén för att få rätt inställningar i din medlemsansökan.

Kontakt:

Telefon: 073-682 77 92

Mail: This is a mailto link

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link