Nyheter från StOF - Söders-Tyresö - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StOF


Vid VM i Lettland är det tjejerna man kan lita på. Silvermedalj till damlaget i stafett.
 
Nu finns PM för utvecklingslägret 14-17 augusti här på StOF-webben.
 
Medeldistansen vid VM i Lettland blev ingen succé för Sverige. En sjätteplats var det bästa resultatet för dagen och hjärnsläpp kan man få även i landslaget
 
Just nu pågår det traditionella lägret för 13-14 åringar på Domarudden. 11-12 gänget avlöser på onsdag
 
Sverige hade en riktigt bra dag i Lettlands huvudstad Riga på söndagen. VM-guld på Sprintstafett
 
Som vi rapporterade i början av juli så har Stockholm haft många elitlöpare i farten på olika mästerskap under sommaren. Hur har det gått?
 
Varje år sedan 2006 genomförs en ungdomsstafett i samband med starten av O-Ringen. I år heter den Bageerastafetten och Stockholm har två lag med på startlinjen i Ö-vik. Ett Röd-Vitt och ett Vit-Rött lag.
 
Sommarlov och härliga dagar på läger med kompisarna, det är vad StOF erbjuder på Utvecklingsläger-Gul på Domarudden nu inom kort.
 
Inom kort ska sju eller åtta av distriktets duktiga juniorer och seniorer representera Sverige vid Junior-VM, VM och Ungdoms-EM. Och så har vi student-VM med två personer också, många är det!
 
Det var ett digert program som harvades igenom på ungdomsledarträffen i Bromma-Vällingby SOKs fina lokal vid Kaananbadet måndagen den 11 juni. Det var dock bara 12 klubbar som var representerade.
 
Lärgrupper inom klubben ger dig ett provabonnemang på Orientering Stockholm, StOF-nytt, 2 nummer utan kostnad. På StOFs ordförandeträff var Strategi2025 en av diskussionspunkterna.
 
SM-helg 2-3 juni. Tändsticksstaden Jönköping, bjöd strålande och utmanande solstickor och värme. Medaljer till Stockholm återigen.
 

Projekt 15-16 Grand Finale

(2018-05-25 14:26)
En storstilad final i två steg avslutar årets projekt 15-16. Den 14-17 augusti är det utvecklingsläger i trakterna av Söderhamn och den 31 augusti - 2 september gör vi en gemensam resa till USM i Luleå.
 
Nu i helgen genomförs StOF:s traditionella tältläger, i folkmun benämnt Sommarläger. I år gör vädret namnet rättvisa
 
Den 11 juni är det dags för sista 13-14 träffar varandra med sedvanlig ungdomsledarträff. Vi hoppas att alla klubbar kan representeras både på 13-14- och ungdomsledarträffen!
 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org