Nyheter orientering - Söders-Tyresö - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter orientering"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter orientering


Albyserveringen saknar personal nu till helgen. Om du kan hjälpa till så tveka inte att kontakta Roland Norell!
 
Tisdagen 21 augusti är det dags att rulla igång höstens orienteringsteknikträningar. Första tillfället blir kontrollplock från Flatenbadets parkering.
 
Torsdagen 16 augusti drar höstens torsdagsträningar igång. Första träningstillfället kommer passa alla - från nybörjare till den rutinerad orienteringsräv. Det blir rättstämplingsövning. Medtag egen SI-pinne om du har (har du inte finns att låna).
 
I morgon tisdag (31/7) är det Sommarserien vid Sätrabadet och på torsdag (2/8) vid Alby friluftsgård med Söders som arrangörer. På onsdag (1/8) är det ordnat ett långpass från Åvabadet.
 
Idag, torsdag 28/6, blir det vägvalsorientering i Höjdenskogen kl 18. Tre banor finns, en på 7,5 km, en på 4,1 km (1:7 500) och en orange bana på 3,9 km (också 1:7500). Samlingen är vid Hundängsparkeringen, den närmast Tyresö-Flaten.
 
Tisdagen den 26 juni blir det medeldistansträning på Telegrafberget. Det finns en intervallbana på 4,7 km och två vanliga banor - en på 4,5 km och en på 3,2 km (orange). Efteråt blir det havsbad för den som vill.
 

PM Midsommar 2018

(2018-06-21 12:50)
Äntligen är det dags för midsommar och vårt firande i Tyresö Slottspark. PM för funktionärer hittar du i denna nyhet.
 
Årets Venla och Jukola bjöd på en rolig och lagom lång resa till och från Hollola i södra Finland. På en maffig arena och i en lömsk gropterräng ställde Söders upp med ett Venlalag och två Jukolalag.
 
Söders mönstrar i år ett Venlalag och två Jukolalag. Ihop med lagledare och hang arounds är vi totalt 22 personer som reser till Hollola i södra Finland nu till helgen.
 
På tisdag kör vi Venla-/Jukolaträning i samband med orienteringsteknikträningen. Ett utmärkt tillfälle att vässa formen för den som ska springa i Finland eller i alla fall ett bra tillfälle att få känna på lite stämning för er som inte ska österut.
 
På torsdag är det dags för sommaravslutning - Alla är välkomna. Det kommer bli en lagtävling där orienteringskunskaper på alla nivåer kommer till användning. För den som vill förbereda sig väl kan det vara bra att träna minnet lite inför övningen.
 
Svenska Orienteringsförbundet har anställt en ny marknadsutvecklare i form utav Söderslöparen Victoria Enbäck.
 
Söders arrangerar traditionsenligt midsommarfirandet vid Tyresö Slott. För att kunna skapa ett så bra firande som möjligt så behöver vi Din hjälp! Anmäl dig och hela familjen som funktionärer och fira midsommar med oss!
 
Tre områden, 90 kontroller. I morgon torsdag, 10 maj, startar försäljningen av Naturpasset på Sportringen i Tyresö och på Alewalds på Kungsgatan i City. Inga pass säljs på Alby friluftsgård under Kristi Himmelsfärdshelgen då det är stängt.
 
Nu är det dags för årets klubbresa! I samband med Kristihimmelsfärd är vi ca 50 stycken som åker till Närke/Kilsbergen och springer Närkekvartetten. Mer information om boende och resa kommer här.
 
12

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org