Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter orientering"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter orientering


Uppdaterad med medlemsinformation för 2018.
 

Årsmöteshandlingar 2018

(2018-02-07 21:29)
Årsmöteshandlingarna inför årsmötet den 15/2 finns nu publicerade. Ni hittar en länk till handlingarna i denna nyhet.
 
Valberedningens förslag på personer inför årsmötet 2018 finns nu tillgängliga. I korta drag innebär den inga nyval vad gäller styrelse och revision. Om du läser hela artikeln ser du valberedningens förslag i sin helhet.
 
Den 15/2 2018 klockan 19:30 hålls årsmöte i Alby Friluftsgård. Varmt välkomna!
 
Den 2/9 genomför Söders orienteringstävling, planerat är långdistans och troligen kommer arena att vara i området kring Alby. Till detta söker vi nu ett antal huvudfunktionärer. Var med och skapa årets bästa tävling med oss!
 
Snön som kom i veckan verkade inte skrämma bort någon till lördagens långpass som lockade många att ge sig ut i det underbara vädret. Här är några bilder från äventyret.
 
Nu på torsdag är det äntligen dags för vårterminsstart! Ungdomsgrupperna samlas som vanligt klockan 18:00 vid Alby friluftsgård. Från och med nästa torsdag, 25/1, kommer banor även finnas för intresserade motionärer. Välkomna!
 
I Mora åktes OBS-tävlingar i skidorientering i helgen och Elias Röstin från Söders knep två pallplatser i bra konkurrens.
 
Nu är det dags att nominera personer och föreningar till utmärkelser vid Tyresös kultur- och idrottsgala! Senast den 31/1 ska nomineringarna vara inne.
 
I kväll den 9 januari startar åter tisdagarnas intervallträningar vid Bandhagens skola - gäller såväl lilla som stora intervallen. Efter är det styrkegympa.
 

Natt-Sprint-KM

(2018-01-04 21:15)
Onsdagen den 31 januari 2018 går säsongens Natt-Sprint-KM av stapeln. Preliminär samling är i anslutning till Huddinge centrum och KM:et är öppet så att andra klubbmedlemmar är välkomna att delta.
 
Ikväll är det dags för julavslutning med ungdomsgrupperna. Traditionsenligt genomförs träningen som en tomtejakt med efterföljande fika i serveringen. Vårterminen startar igen den 18/1 2018. God jul och gott nytt år!
 

Skink-OL - Resultat

(2017-12-09 21:50)
Lördagen 9 december avgjordes 2017 års Skink-OL. Segrare (och nästa års arrangörer) blev Anton Hedström (Korta), Erik Norin (Mellan) och Hasse Vedin (Långa). Efteråt frossades i sedvanlig ordning i julmat. För resultat - Se resterande del av nyheten.
 
Nu är bemanningslistan för 2018 klar. Vi har efter bästa förmåga försökt att tillgodose allas önskemål. Du hittar bemmaningslistan i denna nyhet.
 

Skink-OL 9 december

(2017-12-03 21:03)
Lördagen 9 december kl 13:00 går starten för årets skink-OL. Var där i god tid innan för att gissa din tid. Efteråt är det julbord. Har du inte hunnit anmäla dig? Läs i denna nyhet hur du efteranmäler dig till loppet.
 
12

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org