Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter orientering"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter orientering


Nu på torsdag kör vi en typisk så kallad kavleträning. Det innebär att man startar gemensamt på lite olika banor för att det ska kännas lite som en startsträcka på en orienteringsstafett eller budkavle som dessa ofta kallas av oss lite äldre.
 

Tävlingsmöte 19/4

(2018-04-10 09:37)
Äntligen är det dags för första tävlingsmötet inför vår septembertävling. Mötet hålls klockan 19:30 i Alby. Det finns fortfarande funktionärsposter att fylla, ta kontakt med Maggan Tärnblom om du kan hjälpa till. Vi ses!
 
Barn- och ungdomsgrupperna har påsklov, träningen startar upp igen den 12/4. Glad påsk!
 
På lördag startar sommartiden - och med den kommer som vanligt orienteringsteknikträningarna igång. Första tillfället håller vi i Söders i. Det går av stapeln från Hundängen, Tyresö. Nytt för i år är Livelox, möjlig föranmälan och en längre bana.
 
Nu är det dags att anmäla sig till årets klubbresa! I samband med Kristihimelsfärd 10-13 maj åker vi till Närke/Kilsbergen och springer Närkekvartetten. Klubben subventionerar delvis resan och vi bor på Åkerby herrgård i Nora.
 

Välbesökt hemmaläger

(2018-03-12 21:43)
Gamla och unga, mest unga, slet runt i den blöta snön på helgens hemmaläger. Ungefär 25 medlemmar deltog sammanlagt på de tre passen.
 

PM Hemmaläger 10-11/3

(2018-03-09 15:23)
PM för hemmalägret finns nu på plats. Samling 09:30 båda dagarna vid Alby. Vi ses!
 
Den 10/3 arrangeras en MTBO-träning i Alby öppen för hela abcd-området. Anmälan görs på Eventor.
 
Vi trotsar snön och genomför årets första läger nästa helg. Anmälan sker via Eventor senast 8/3 så att vi vet hur många som dyker upp!
 
Nu är det dags att intresseanmäla sig till vårens stafetter.
 
Starten har gått för Söders Sotholmsliga som består av ett antal träningstävlingar och traditionella tävlingar i mörker. Den vänder sig till alla i Söders-Tyresö och har till syfte att skapa större aktivitet och intresse inför Tiomila i Nynäshamn.
 
Uppdaterad med medlemsinformation för 2018.
 

Årsmöteshandlingar 2018

(2018-02-07 21:29)
Årsmöteshandlingarna inför årsmötet den 15/2 finns nu publicerade. Ni hittar en länk till handlingarna i denna nyhet.
 
Valberedningens förslag på personer inför årsmötet 2018 finns nu tillgängliga. I korta drag innebär den inga nyval vad gäller styrelse och revision. Om du läser hela artikeln ser du valberedningens förslag i sin helhet.
 
Den 15/2 2018 klockan 19:30 hålls årsmöte i Alby Friluftsgård. Varmt välkomna!
 
12

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org