Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter orientering"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter orientering


Ikväll (11/10) springer du i par eller patrull, antingen med eller mot någon annan. Fem vägvalsrika banor finns att välja mellan. Välkomna!
 
Målet på 25manna i Akalla var att slå fjolårsplaceringen, vilket förstalaget gjorde med sin 57:e-plats. Andralaget slutade på plats 283.
 
Söders ställer upp med två lag på årets 25manna som går på Järvafältet med arena strax norr om Akalla. Här presenteras laguppställningarna samt annan information.
 
Mörkret sänker sig över Svedala allt tidigare för varje kväll just nu. Från och med nu gäller att ha med sig pannlampa för alla som är med på tisdags- och torsdagsträningarna.
 
Dags att planera in träningslägret för 2019 i era kalendrar. Vi drar som vanligt till Portugal för att få bra träningar, tävlingar och garanterat snöfria skogar. Detta år arrangeras allt i område ute vid havet i sanddyneterräng.
 
På söndag (23 september) går årets upplaga av stafett-DM av stapeln vid Lida. Här finns länkar till information och till Söders lag. Uppdaterad med information om samlingstider för ungdomslag.
 
För två veckor sedan knep Fredrik Glännefors en femteplats på USM i Luleå. Den här helgen följde 16-åriga Fredrik upp med finfin tiondeplats i H18 på medel-SM söder om Jönköping - och bara två minuter från guldet!
 

Söders fyller 50 år!

(2018-08-25 13:17)
Det har gått 50 år sedan Tyresö SOK registrerades, det ska vi fira! Jubileumsfesten hålls i Scoutstugan i Fornuddsparken den 27/10. Har du minnen, bilder, musik eller annat att dela med dig av från dessa år? Hör av dig till Styrelsen!
 
Tre bergsmaratonlöpare från Tyresö/Gudö/Haninge arrangerar ett välgörenhetslopp för Barncancerfonden lördagen den 8 september och inbjuder härmed alla Söders-medlemmar att delta.
 
Orienteringshösten är fylld med stafetter och läger, nu kan du anmäla dig till 25Manna, Stafett-DM, Daladubbeln, O-event i Borås mm. Allt finns under klubbaktiviteter i Eventor.
 

Bad-KM 2018-08-30

(2018-08-25 12:00)
Nu på torsdag är det äntligen dags för Bad-KM! Gunnar och Jacob står för banläggningen. Barn/ungdomar springer i grupp och vuxna i patrull. Medtag ombyte, välkomna!
 
Albyserveringen saknar personal nu till helgen. Om du kan hjälpa till så tveka inte att kontakta Roland Norell!
 
Tisdagen 21 augusti är det dags att rulla igång höstens orienteringsteknikträningar. Första tillfället blir kontrollplock från Flatenbadets parkering.
 
Torsdagen 16 augusti drar höstens torsdagsträningar igång. Första träningstillfället kommer passa alla - från nybörjare till den rutinerad orienteringsräv. Det blir rättstämplingsövning. Medtag egen SI-pinne om du har (har du inte finns att låna).
 
I morgon tisdag (31/7) är det Sommarserien vid Sätrabadet och på torsdag (2/8) vid Alby friluftsgård med Söders som arrangörer. På onsdag (1/8) är det ordnat ett långpass från Åvabadet.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org