Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Traditionsenligt arrangerar Söders midsommarfirandet vid Tyresö Slott och vi behöver din hjälp! Funktionärer sökes till både förberedelserna under torsdagkvällen den 20/6 och framförallt till midsommarafton!
 

Dag-KM - 13 juni

(2019-05-13 21:20)
Torsdagen 13 juni blir det Dag-KM i Långdistans. Preliminär plats är Källbrinks IP, Huddinge. Boka datumet och håll ögonen öppna efter mer info.
 
Den 12/5 är sista dag att anmäla sig till det gemensamma boendet på O-ringen för att kunna få plats i rum. Därefter fördelas rummen. Vill man bo i tält går det bra att skriva upp sig när som helst. Anmälan görs i Eventor.
 
En vecka har gått sedan Tiomila i Skåne och många kanske redan har kollat hur det gick för Söders. För er andra kommer här en kort summering.
 

10-milalag

(2019-04-23 22:29)
Laguttagningarna till 10mila börjar droppa in. Lagen återfinns på Eventor (se länk i nyhetstexten) och läggs in vartefter de blir klara.
 
Alla 100 kontrollerna är utsatta och under påskhelgen börjar Naturpasset i Tyresö säljas. Här följer mer information om när och var.
 
6 maj kör vi sprint vid Myrstuguberget med prolog (gemensam start) och jaktstart (utifrån prolog). In och anmäl er på Eventor.
 
Årets orienteringsarrangemang är nu genomfört med fantastiska insatser från många medlemmar - nya som gamla. Tävlingsledningen vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt till och bidrog till ett lyckat arrangemang!
 
Utsättningen av Naturpasset är i full gång, men ytterligare hjälp behövs. Är du hemma i påsk och vill ha extra träning på karta, häng på och sätt ut kontroller så kan du själv springa på övriga kontroller efteråt.
 
Denna vecka (v.16) är det påsklov och vi har ingen organiserad träning i Alby. Tränings- och tävlingsgruppen önskar alla en glad påsk! Varmt välkomna på träning igen den 25/4!
 
Rånässtafetten gick i ett nytt område med mycket snabblöpt och fin terräng - och med rolig orientering. Söders hade sex lag med i olika klasser. Här följer en kort rapport.
 
Springer du själv Rånässtafetten, eller vill följa Söders-Tyresö alla sex lag via webben - här når du länkar till laguppställningar och tävlingens livesida.
 
Tisdagens teknikträning består av kontrollplock från Hundängen (se kalendern) - Dock - Parkeringssvårigheter föreligger. Försök parkera vid punkt 3 och 4 i länk https://kartor.eniro.se/m/Z4LKk
 
Tisdagen 2 april drar orienteringsteknikträningarna igång. Söders arrangerar första från Hundängen/Prästängen - Se kalendern. Banor finns från orange nivå till svartaste svart. Anmäl dig gärna i förväg (det går bra att komma ändå).
 
Årsmötet äger rum den 28/3 klockan 19:30 i Alby Friluftsgård. Årsmöteshandlingarna finns nu publicerade. Då vår revisor valt att inte ställa upp för omval så söker vi även dig som kan tänka dig att göra en stor insats för föreningen och vara revisor!
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org