Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


28 november följer vi upp Natt-KM med Nattmaran. 5 banor finns från riktigt kort med reflexer till riktigt lång utan reflexer.
 

Natt-KM 20 november

(2019-11-06 07:04)
Onsdagen 20 november blir det Natt-KM från Källbrinks IP, Huddinge. Anmälan är öppnad. Nu med info om start-tid o.dyl.
 
Tisdagen 5 november är det åter dags att börja köra intervaller och gympa. Båda formerna finns för stor som liten (läs mer i nyheten). I år är vi åter vid Hökarängens skola ( https://kartor.eniro.se/m/nJVSw ) efter ett par år vid andra jaktmarker.
 
På torsdag är det dags för höstens klädbytarkväll! Ta med dig dina urvuxna tävlingskläder, skor etc. så kan de kanske göra nytta för någon annan.
 
Söders-Tyresö kom i år 63:a respektive 166:a på 25-manna. Läs mer i nyhet.
 
Nu är det snart dags för årets klubbresa. Totalt blir vi ca 75 stycken som åker till Gotland! Läs mer om helgen i PM.
 
Söders har 57 respektive 283 på nummerlapparna. I den här nyheten finns förhoppningsvis allt annat du också behöver veta om årets 25manna i Västerhaninge.
 

Lagen till 25manna

(2019-10-07 23:23)
Alltid klurigt att få ihop 50 löpare på lika många platser i två lag, men nu är 25mannalagen uttagna.
 
Söders-Tyresö tog i år ett stort kliv framåt i Ungdomsserien 2019 och blev årets bubblare!
 
Nu finns det möjlighet att beställa nya klubbkläder! Några nyheter finns i höstens kollektion, exempelvis en fodrad jacka. Webbshopen är öppen till den 30/9!
 

Anmäl dig till 25manna!

(2019-09-20 12:14)
Nu är det snart dags för 25manna! Anmäl dig senast 28/9 via formulär på Eventor.
 
I trakterna av Tyresta nationalpark går det ideella evenemanget Gudö run of hope av stapeln lördagen den 21a September. Alla startavgifter går till barncancerfonden.
 
Lördagen 14 september arrangerar Tyresö kommun Tyresöfestivalen. Söders-Tyresö är på plats och bjuder på labyrint-orientering och information om klubbens verksamhet. Väl mött!
 
På lördag (14 september) arrangerar som synes i annan nyhet på denna sida Tyresö kommun Tyresöfestivalen. Söders kommer vara representerade i såväl utställning som festivalparad och talhållande. Vill du hjälpa till och/eller gå i paraden - Läs då mer
 
Nu är det dags att anmäla sig till årets klubbresa. I år åker vi till Gotland och springer Helg utan Älg. Klubben subventionerar delvis resan och vi bor på Scandic hotell i Visby. OBS! Anmäl resa och boende via formulär på webben senast 22/9!
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org