Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


I trakterna av Tyresta nationalpark går det ideella evenemanget Gudö run of hope av stapeln lördagen den 21a September. Alla startavgifter går till barncancerfonden.
 
Lördagen 14 september arrangerar Tyresö kommun Tyresöfestivalen. Söders-Tyresö är på plats och bjuder på labyrint-orientering och information om klubbens verksamhet. Väl mött!
 
På lördag (14 september) arrangerar som synes i annan nyhet på denna sida Tyresö kommun Tyresöfestivalen. Söders kommer vara representerade i såväl utställning som festivalparad och talhållande. Vill du hjälpa till och/eller gå i paraden - Läs då mer
 
Nu är det dags att anmäla sig till årets klubbresa. I år åker vi till Gotland och springer Helg utan Älg. Klubben subventionerar delvis resan och vi bor på Scandic hotell i Visby. OBS! Anmäl resa och boende via formulär på webben senast 22/9!
 
Ta några minuter och anmäl dig till höstens roliga stafetter!
 
På tisdag går orienteringsteknikträningen från Alby. Det bjuds på kurvbild (alltså en karta med huvudsakligen endast höjdkurvor). I denna nyhet finns även PM.
 
Tisdagen 20 augusti drar teknikträningarna i gång igen med kontrollplock. Samlingsplats är Ballingsnässkolan i Huddinge kl 18:00. Läs PM i nyheten.
 
Torsdagen 22 augusti drar vi igång hösten torsdagsträningar med full besättning och siktet inställt på fina träningar hela vägen fram till tomteorienteringen strax innan jul.
 
Lördagen 17 augusti kör vi en heldag vid Stendörren i Södermanland med både Medel-KM (på land) och Bad-KM (på land och i vatten). Inbjudan finns i denna nyhet.
 
Torsdag 15 augusti är det tjuvstart på torsdagsträningarna. Det kommer vara ganska ledarfritt, men finnas fina banor. M.a.o. kom och njut av Albyterrängen.
 
Torsdagen 29 augusti är det Bad-OL på träningen. Det innebär att du blir blöt, och det kan vara bra att ha med sig ett torrt ombyte.
 
I helgen (15-16 juni) gick den 42:a Venla- och 71:a Jukolakavlen av stapeln i Kangasala, Tammerfors, Finland. Totalt deltog över 20 000 orienterare och Söders-Tyresö ställde upp med två herrlag och ett damlag.
 
Nu finns äntligen årets PM för funktionärer av midsommarfirandet vid Tyresö slott. Mer information i denna artikel.
 
Nytt deltagarrekord! Igen. Till helgen (15-16 juni) ska över 20 600 orienterare till Kangasala öster om Tammerfors och springa Venla och Jukola. Av dessa orienterare är 18 stycken Söders-löpare med ett damlag och två herrlag till start.
 
Den 23/5 är det sommaravslutning för ungdomsgrupperna, vi samlas som vanligt i Alby klockan 18:00. Höstterminen startar den 22/8. Glad sommar!
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org