Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Lördagen 17 augusti kör vi en heldag vid Stendörren i Södermanland med både Medel-KM (på land) och Bad-KM (på land och i vatten). Inbjudan finns i denna nyhet.
 
I helgen (15-16 juni) gick den 42:a Venla- och 71:a Jukolakavlen av stapeln i Kangasala, Tammerfors, Finland. Totalt deltog över 20 000 orienterare och Söders-Tyresö ställde upp med två herrlag och ett damlag.
 
Nu finns äntligen årets PM för funktionärer av midsommarfirandet vid Tyresö slott. Mer information i denna artikel.
 
Nytt deltagarrekord! Igen. Till helgen (15-16 juni) ska över 20 600 orienterare till Kangasala öster om Tammerfors och springa Venla och Jukola. Av dessa orienterare är 18 stycken Söders-löpare med ett damlag och två herrlag till start.
 
Den 23/5 är det sommaravslutning för ungdomsgrupperna, vi samlas som vanligt i Alby klockan 18:00. Höstterminen startar den 22/8. Glad sommar!
 
Traditionsenligt arrangerar Söders midsommarfirandet vid Tyresö Slott och vi behöver din hjälp! Funktionärer sökes till både förberedelserna under torsdagkvällen den 20/6 och framförallt till midsommarafton!
 

Dag-KM - 13 juni

(2019-05-13 21:20)
Torsdagen 13 juni blir det Dag-KM i Långdistans. Plats är Källbrinks IP, Huddinge. Inbjudan finns i denna nyhet.
 
Den 12/5 är sista dag att anmäla sig till det gemensamma boendet på O-ringen för att kunna få plats i rum. Därefter fördelas rummen. Vill man bo i tält går det bra att skriva upp sig när som helst. Anmälan görs i Eventor.
 
En vecka har gått sedan Tiomila i Skåne och många kanske redan har kollat hur det gick för Söders. För er andra kommer här en kort summering.
 

10-milalag

(2019-04-23 22:29)
Laguttagningarna till 10mila börjar droppa in. Lagen återfinns på Eventor (se länk i nyhetstexten) och läggs in vartefter de blir klara.
 
Alla 100 kontrollerna är utsatta och under påskhelgen börjar Naturpasset i Tyresö säljas. Här följer mer information om när och var.
 
6 maj kör vi sprint vid Myrstuguberget med prolog (gemensam start) och jaktstart (utifrån prolog). In och anmäl er på Eventor.
 
Årets orienteringsarrangemang är nu genomfört med fantastiska insatser från många medlemmar - nya som gamla. Tävlingsledningen vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt till och bidrog till ett lyckat arrangemang!
 
Utsättningen av Naturpasset är i full gång, men ytterligare hjälp behövs. Är du hemma i påsk och vill ha extra träning på karta, häng på och sätt ut kontroller så kan du själv springa på övriga kontroller efteråt.
 
Denna vecka (v.16) är det påsklov och vi har ingen organiserad träning i Alby. Tränings- och tävlingsgruppen önskar alla en glad påsk! Varmt välkomna på träning igen den 25/4!
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org