Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Intresset för Jukola i Rovaniemi i mitten av juni är stort. Vi är redan 25 anmälda från Söders. Nu gäller det att synka flyget dit och att var och en bokar sin egen resa.
 
Boka redan nu in söndagen den 16 februari då vi kör en träningsdag för alla ungdomar från OK Södertörns klubbstuga, Farstanäset. Anmäl er nu!
 
Lördag 18 januari är det dags för tjejträning och efterföljande middag i Alby.
 
Den här veckan drar vi igång med intervaller och gympa på tisdagar (med start tisdag 7 januari) och torsdagsträningar på torsdagar (med start torsdag 9 januari), samt lördagsträningar med karta på lördagar (med start lördag 11 januari).
 
Nästa år går stafetterna Venla och Jukola i unik terräng och i dagsljus i Rovaniemi i norra Finland. Med flyg under tusenlappen blir det en snabb resa där vi är hemma söndag kväll. Vid intresse anordnas ett träningsläger innan, öppet för alla.
 

Träningsläger i Portugal

(2019-12-21 15:00)
Planeringen för nästa års träningsläger på barmark i Portugal i februari går enligt planerna. Vi startar med träningar och avslutar med 4-dagarstävlingen Portugal O-meeting. Än är det inte försent att hänga med!
 

Skink-OL 2019 - Resultat

(2019-12-15 21:29)
I strålande sol och gnistrande snö avgjordes årets Skink-OL (eller det skulle kunnat varit - ett annat år). Skink-mästare blev Tuva Thörnqvist (Korta), Nina Eriksson (Mellan) och Niklas Wrane (Långa).
 

Nattmaran 2019 - Resultat

(2019-11-30 09:59)
Torsdagen 28 november avgjordes årets Nattmara. Nu finns resultaten. Segrade gjorde Fredrik Glännefors (Nattmaran), Erik Norin (Höjdenbanan), Elin Almgren (Flaten runt), Sixten Bergman (Korta) och Noa (Kort-korta).
 

Skink-OL 15 december

(2019-11-23 20:45)
Söndagen 15 december är det dags för årets Skink-OL. Segrarna åker hem med ära, julskinka och det hedrande uppdraget att arrangera Skink-OL 2020.
 
Nu anordnas ytterligare ett tillfälle för klädbyte. Torsdagen den 5/12 är det klädbytarkväll på Alby. Ta med dig det som inte längre passar, någon annan kanske letar efter just det du har! Inlämning av kläder, skor etc. går bra att göra redan nu.
 
28 november följer vi upp Natt-KM med Nattmaran. 5 banor finns från riktigt kort med reflexer till riktigt lång utan reflexer.
 

Natt-KM 20 november

(2019-11-06 07:04)
Onsdagen 20 november blir det Natt-KM från Källbrinks IP, Huddinge. Anmälan är öppnad. Nu med PM.
 
Tisdagen 5 november är det åter dags att börja köra intervaller och gympa. Båda formerna finns för stor som liten (läs mer i nyheten). I år är vi åter vid Hökarängens skola ( https://kartor.eniro.se/m/nJVSw ) efter ett par år vid andra jaktmarker.
 
På torsdag är det dags för höstens klädbytarkväll! Ta med dig dina urvuxna tävlingskläder, skor etc. så kan de kanske göra nytta för någon annan.
 
Söders-Tyresö kom i år 63:a respektive 166:a på 25-manna. Läs mer i nyhet.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org