Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Årsmötet äger rum den 28/3 klockan 19:30 i Alby Friluftsgård. Årsmöteshandlingarna finns nu publicerade. Då vår revisor valt att inte ställa upp för omval så söker vi även dig som kan tänka dig att göra en stor insats för föreningen och vara revisor!
 
Listor är upplagda i Eventor. In och anmäl dig till vårens alla roliga stafetter!
 

Lag till Måsenstafetten

(2019-03-18 09:17)
Äntligen är våren här - och med den rullar stafetterna i gång. Först ut är Måsen och länk till Söders alla lag hittar du i den här nyheten.
 
Den 15/3 bjöds det in till Tyresös Kultur- och idrottsgala. Många föreningar var nominerade i olika kategorier och Söders tog pris i den kanske finaste kategorin av alla - Årets idrottsförening! Stort grattis till alla medlemmar - detta är erat pris!
 
Torsdag 14/3 är det informationsträff för alla föräldrar (från knatte och uppåt). Vi informerar om tränings- och tävlingsverksamheten och om vad som är på gång under året.
 
Nu är snön borta och ljuset börjar sakta men säkert att återvända. Torsdag den 7 mars kl 18:00 startar återigen den organiserade knatteträningen. Samling Alby friluftsgård.
 
Nu är det sportlov och på torsdag (28/2) finns ingen organiserad ungdomsträning. Alby är dock öppet för alla träningssugna!
 
Nu är det dags för årsmöte. Årsmötet kommer att hållas den 28/3 klockan 19:30 på Alby Friluftsgård. Kallelse finner ni i denna nyhet. Välkomna!
 
Lördagen 16 februari är det långpass med kontrollplock i form av poäng-OL i sedvanlig långpassgrupp. Utlöp ca 10:15 från Alby eller ca 10:20 från Nyfors.
 
Torsdagen 14 februari blir det en övning som kan köras för fot eller på skidor. Det är ospårat på åker och kommer gå i ett virrvarr av diamantgafflar. Stockholmsskidorna rekommenderas.
 
Snart är det dags för Sthlm Indoor Cup där vi ca 40 st ungdomar som springer inomhustävlingarna, träffas för middag, natt-träning och övernattning (ni kan fortfarande anmäla er). Mer information om helgen kommer här!
 
Det är hög tid att anmäla sig till Sthlm Indoor Cup. Start-timme 1 och 2 är redan fulltecknade och timme 3 är på god väg att bli det. Mellan etapperna kommer det finnas möjlighet till middag, samkväm, natt-träning och övernattning - Läs mer!
 
Snart är det dags igen - 10 januari börjar torsdagsträningarna igen. De inleds med en övning i framförhållning, tumgrepp och löpning. Lampa och orienteringsskor är bra. För den som inte kan ge sig till tills rekommenderas intervaller tis 8 jan.
 
Hej! Söders tillsammans med Snättringe arrangerar Mörtsjödubbeln. Helgen som inleder påsklovet.
 
12 januari drar Sthlm Orienteringsförbunds ungdomsträffar 2019 för 13-14-åringar och 15-16-åringar igång. Nu finns mer info.
 
12345678910...>>

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

 

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@soders.org