Hoppa till sidans innehåll

Glöm inte att lägga din klädbeställning! Webshopen stänger den 7/9!

2017-09-01 14:06
Äntligen har det blivit dags för en ny beställningsomgång av Söderskläder. Den här gången beställs kläderna från vår nya klädleverantör SIGN. Webshopen är öppen redan nu så det är bara att klicka in och beställa,Sista beställningsdag är 7/9!
  • Uppdaterad: 2017-09-06 11:56

Förnya din Söderskollektion, klädshopen öppnar 31/8!

Äntligen har det blivit dags för en ny beställningsomgång av Söderskläder. Den här gången beställs kläderna från vår nya klädleverantör SIGN. 

Webshopen är öppen redan nu så det är bara att klicka in och beställa, men skynda dig! Sista beställningsdag är torsdagen den 7 september. Därefter produceras beställda produkter och levereras omkring vecka 43-44. Du kan förutom klubbkläder även komplettera din beställning med orienteringsutrustning som kompasser, tejp och annat som du behöver för ditt orienterande.

Alla beställningar är bindande och går inte att ändra efter den 7 september. Beställer du lagervaror och klubbkläder för mer än 1500 kr är det fraktfritt och allt levereras då tillsammans när kläderna är klara. Vill du beställa både klubbkläder och lagervaror och få omedelbar leverans av dessa lagerförda varor - gör då enklast två separata beställningar. Alla beställningar packas och skickas individuellt. Du kan antingen få varorna skickade till klubben för utlämning (SIGN teamleverans) eller direkt hem via DHL/Postnord. Mer info om leveransalternativ och priser finns i webshopen. Om du beställer produkterna till din hemadress står du själv för eventuella extra fraktkostnader.

Du hittar webshopen här: 
http://www.signsport.se/145-soeders-ol

Vill du köpa övriga orienteringsrelaterade produkter kan du kolla i denna kategori där du hittar det mesta för orientering:
http://www.signsport.se/82-orientering

Frågor om klubbens sortiment samt för tillgång till provkläder, kontakta: "Anders Röstin." This is a mailto link

Tekniska frågor kring webshop, betalning osv besvaras av SIGN´s kundtjänst på This is a mailto link

Skribent: Evelina & Anders
Epost: Adressen Gömd

 

 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link