Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


Ikväll är det dags för julavslutning med ungdomsgrupperna. Traditionsenligt genomförs träningen som en tomtejakt med efterföljande fika i serveringen. Vårterminen startar igen den 18/1 2018. God jul och gott nytt år!
 

Skink-OL - Resultat

(2017-12-09 21:50)
Lördagen 9 december avgjordes 2017 års Skink-OL. Segrare (och nästa års arrangörer) blev Anton Hedström (Korta), Erik Norin (Mellan) och Hasse Vedin (Långa). Efteråt frossades i sedvanlig ordning i julmat. För resultat - Se resterande del av nyheten.
 
Nu är bemanningslistan för 2018 klar. Vi har efter bästa förmåga försökt att tillgodose allas önskemål. Du hittar bemmaningslistan i denna nyhet.
 

Skink-OL 9 december

(2017-12-03 21:03)
Lördagen 9 december kl 13:00 går starten för årets skink-OL. Var där i god tid innan för att gissa din tid. Efteråt är det julbord. Har du inte hunnit anmäla dig? Läs i denna nyhet hur du efteranmäler dig till loppet.
 
För dem som ägnar er åt MTBO finns ett av de sällsynta (speciellt för årstiden) träningstillfällen som bjuds. Se till att ta er till Rudan 16 december https://eventor.orientering.se/Documents/Event/38462/
 
För en vecka sedan gick Nattmaran av stapeln, många tappra löpare tog sig runt. Snabbast på Nattmaran var Göran - Stort grattis!
 
Sedvanligt i november så presenteras möjlighet att hänga med till Portugal för ett tävling/träningsläger. 2018 arrangeras Portugal O Meeting (POM) i Evora, inte alls långt från Portugals huvudstad Lissabon. Det innebär att vi förlägger träningslägre
 

Nattmmaran 23 november

(2017-11-16 15:13)
Torsdagen 23 nov går Nattmaran av stapeln. Start är i vanlig ordning kl 18:15 utanför bastun i Alby. Utöver de vanliga 3 banorna (Nattmaran, Höjdenbanan och Flaten runt) kommer även 3 kortare varianter för knattar och de yngre ungdomarna finnas.
 
Snart är tiden kommen för årets höjdpunkt - Skink-OL med julbord! Anmäl dig på Eventor. Starten är gemensam kl 13:00. Se till att vara där i god tid innan för att gissa din tid.
 
Kläderna har äntligen kommit, du kan hämna din beställning på Alby nu på torsdag mellan 19:15-20:15. Välkommen!
 
För en klubb med så många arrangemang som Söders är det viktigt att ha bra material och bra uppställningsplats för det. Därför har nu fyra eldsjälar rustat upp taket på vårat materialförråd.
 

O-ringen 22-27 juli 2018

(2017-10-25 22:25)
Nästa år avgörs O-Ringen i vackra Höga kusten, med tävlingsområden runt Örnsköldsvik. O-Ringen kan kännas långt bort, men redan nu börjar boenden bokas upp så vänta inte för länge med att säkra upp boendet inför nästa år. Ses vi?
 
Under veckan som kommer så är det Halloween och allhelgonahelgen. En tid då det döda vaknar till liv. Givetvis blir träningen nu på torsdag den 26'e därmed extra spännande...
 
I morgon tisdag 24 oktober kl. 18 kör vi sista teknikträningen med lampa för året. Den blir på klassiska Mörtsjöbladet. Observera att samlingsplatsen är ändrad sedan tidigare! Här följer mer information.
 
Tisdagen 7 november drar vinterns intervallträningar igång med Södertörn, Snättringe, Enskede och hela gänget. Efter att huserat i Hökarängens skola i en herrans massa år kommer vi i år att köra från Bandhagens skola (Trollesundsvägen 66).
 
12

 

 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link