Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


Tisdagen 7 november drar vinterns intervallträningar igång med Södertörn, Snättringe, Enskede och hela gänget. Efter att huserat i Hökarängens skola i en herrans massa år kommer vi i år att köra från Bandhagens skola (Trollesundsvägen 66).
 
Tisdagen 24 oktober kör vi sista teknikträningen för året, och eftersom det är mörkt gäller pannlampa. Samlingsplats är Ågesta gamla kärnkraftverk. Se länk i kalendern.
 
Nu är det snart dags för årets klubbresa. Totalt blir vi 47 st personer som åker till Gotland! Läs mer om helgen i uppdaterat PM.
 
På tisdag (17/10) är samlingen för teknikträningen i Rudan i Haninge kl. 18. Det finns fyra nattbanor att välja mellan.
 
På tisdag den 10/10 är det teknikträning med lampa i Hästhagen kl 18.00.
 
I regnskurar och skön lervälling på arenan skuttade Söders lag in på plats 66 och 254 i årets 25manna i Tumba. Kartstrul i förstalaget höll länge spänningen extra på topp. Till slut ändrades ej godkänt resultat till godkänt och vi kunde pusta ut.
 
Om ni hade svårt att komma in på dessa sidor i början av veckan så berodde det på att vi flyttade domänen soders.org och det gick inte helt smärtfritt.
 
Vi har fått ytterligare återbud i lagen. I förstalaget på sträcka 7 går Pär Svensson in istället för Mattias Hovmöller och på sträcka 4 Jenny Göstas Källman istället för Emma Svidén. Tommy Andersson och Elmin Hovmöller går in i andralaget.
 
På grund av återbud har lagen inför 25manna uppdaterats torsdag kväll. Var uppmärksam på att det kan komma att bli ytterligare ändringar!
 
Från och med tisdagen 2017-09-26 behövs pannlampa på tisdagsträningarna. Nu på tisdag är det lämpligt att vara i tid. Det är gemensam start kl 18:00. Samling är vid Kvarnsjöns västra del, Lissma, Huddinge ( https://kartor.eniro.se/m/kBFkt ).
 

Brons till Fredrik på USM

(2017-09-16 17:41)
Fredrik Glännefors sprang hem en USM-medalj på långdistansen i Umeå och på sprinten var han femma, endast nio sekunder från bronset. "Inte så nöjd med varken lången eller sprinten, men det räckte ju till bra placeringar i alla fall", säger Fredrik.
 
Söndagen 24 september arrangerar Söders en deltävling i ABCD-cupen. Den går av stapeln i Skrubba. Mer info återfinnes på EVentor - https://eventor.orientering.se/Events/Show/19990
 
På torsdag 21 sept kör vi sprint. Banor finns för alla från knattar (0,8 km lätt) till seniorer (2,8 km förhoppningsvis knepig). Samling är nere vid Alby, men för den som kommer fladdrande lite sent är starten här https://kartor.eniro.se/m/Euk3l
 
Nu är det dags att anmäla sig till årets klubbresa. I år åker vi till Gotland och springer Helg utan Älg. Klubben subventionerar delvis resan och vi bor på Scandic hotell i Visby. OBS! Anmäl resa och boende via formulär på webben senast 24/9!
 
I år arrangeras två klubbgemensamma 25 manna-träningar. Den första går av stapeln redan på torsdag den 14/9 och den andra arrangeras den 28/9. Vi samlas vid Alby Friluftsgård klockan 18:00.
 
12

 

 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link